ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αργούν πάντα στα ραντεβού τους


20 Αυγούστου 2019

Τα 3 ζώδια που αργούν πάντα στα ραντεβού τους

Για πολλά ζώδια το να τηρούν την ώρα των ραντεβού τους είναι πολύ σημαντικό όμως για άλλα δυσκολεύονται πολύ με αποτέλεσμα να στήνουν πάντα τους φίλους ή τον σύντροφό τους.
Ποια είναι αυτά τα ζώδια;


Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο είναι πάντα αργοπορημένο διότι απλούστατα, η προσοχή του αποσπάται με μεγάλη ευκολία. Μάλιστα ώσπου να φτάσει στον προορισμό του θα κάνει πολλές στάσεις για να παρατηρήσει με προσοχή κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του. Η περιπετειώδης φύση του τον κάνει να χάνει την αίσθηση του χρόνου και χρειάζεται κατανόηση.


Λέων
Ο Λέων είναι από τα κοινωνικά ζώδιά και αυτό το κάνει συχνά τον κάνει να εμφανίζεται αργοπορημένος στα ραντεβού του. Μέχρι να σας συναντήσει, θα σταματήσει τουλάχιστον πέντε φορές στο δρόμο για να μιλήσει στο τηλέφωνο, να καλημερίσει έναν γνωστό, να πει κάτι σε κάποιον άγνωστο. Θέλει να τραβάει πάντα πάνω του την προσοχή των άλλων με αποτέλεσμα να φτάνει πάντα αργά στα ραντεβού του.


Τοξότης
Αυτό το ζώδιο είναι απρόβλεπτο και δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει και παρά το γεγονός πως έχει αίσθηση της ομολογουμένως αρνητικής αυτής συνήθειάς του, συνεχίζει να σας «στήνει» στα ραντεβού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.