ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο τσιγκούνικα ζώδια


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2019

Τα 3 πιο τσιγκούνικα ζώδια

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο δοτικοί. Άλλοι προσφέρουν απλόχερα κι άλλοι το σκέφτονται πολύ περισσότερο πριν κεράσουν σε μια έξοδο ή πριν πάρουν ένα δώρο. Τα παρακάτω ζώδια φημίζονται για το ότι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, παρόλο που μπορεί να χαρίζουν απλόχερα τα συναισθήματά τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να ζητήσουν βοήθεια από τις άλλους. Παραλλήλως είναι ίσως οι τελευταίοι που θα έδιναν λεφτά ή φαγητό σε κάποιον που θα ζητούσε στον δρόμο, γιατί δεν καταλαίνουν σε τι θα βοηθούσε. Επίσης είναι ντροπαλοί, το οποίο κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να δώσουν στους άλλους. Δίνουν πολλή έμφαση στη λεπτομέρεια και θέλουν να παραμένουν εντός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικοί φίλοι, και χαρίζουν απλόχερα αγάπη κι επιβεβαίωση, αλλά όσον αφορά τα υλικά αγαθά, δεν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι. Δεν τους αρέσει πολύ να αγοράζουν δώρα, και οι ενδείξεις αγάπης τους περιορίζονται στις λέξεις και τις πράξεις.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πρακτικοί άνθρωποι, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα χρήματα, και προσπαθούν να αποφεύγουν τις σπατάλες. Θα κάνουν ένα μικρό και συμβολικό δώρο για τα Χριστούγεννα, ίσως και για τα γενέθλια. Μην περιμένετε όμως άφθονη προσφορά. Θα δώσουν τόσο ώστε να μη θεωρηθούν τσιγγούνηδες, αλλά δεν τους αρέσει να δίνουν αν δεν υπάρχει λόγος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.