ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 8/9: H Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθάει - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια 8/9: H Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθάει - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σημερινή πλανητική ενέργεια ρέει ευεργετικά για πολλές δραστηριότητες και μας βοηθά με σύμμαχο την αισιοδοξία να παραμείνουμε επικεντρωμένοι σε στόχους και σε επιτεύξεις που έχουν νόημα και αξία. Παρόλο που οι ελπίδες μας είναι φουσκωμένες και δημιουργείτε ένα αίσθημα απογοήτευσης, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια να ενδώσουμε σαν μαριονέτες στις ιδιοτροπίες των συναισθημάτων. Μπορούμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να παραμείνουμε προσγειωμένοι. . .

Κριός

Η εκτίμηση για το τι είναι σωστό και πρέπει να γίνει σε ένα θέμα που σε απασχολεί είναι το σημαντικότερο σήμερα για σένα. Προσπάθησε να εκτιμήσεις την κατάσταση μακριά από εγωισμούς και πείσματα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Το ταλέντο να μπορείς να εστιάζεις στην πρακτική πλευρά μιας κατάσταση είναι έμφυτο σε σένα. Σήμερα κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε παραπλανήσει παρόλο που υπάρχει αυτή η τάση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

“Όποιος γυρίζει, μυρίζει”, λέει η παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή μέρα για σένα. Δώσε χώρο σε οτιδήποτε ξεδιπλωθεί σήμερα μπροστά σου και κάνε μια καλή ανάλυση στις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η προθυμία και η διαθεσιμότητα σου θα κάνει την διαφορά σήμερα. Φόβοι μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από μια κατάσταση που φαίνεται να είναι ευεργετική για σένα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος σήμερα και η αγάπη και η φροντίδα σου θέλεις να φανεί με πυροτεχνήματα. Η υπερβολή είναι στο μενού της ημέρας και εσύ θέλεις να απολαύσεις ότι καλύτερο μπορεί να σου προσφέρει η ζωή σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Άρπαξε την ευκαιρία όσο είναι ακόμη διαθέσιμη και μην διστάζεις για κάτι το οποίο έχει αποδείξει την δημιουργική του πορεία. Είσαι αρκετά έξυπνος/η να καταλάβεις αν οι αμφιβολίες σου προέρχονται από αντικειμενικές δυσκολίες ή αν αυτές οι δυσκολίες είναι κυρίως από δική σου ανασφάλεια.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Όσο και αν νιώθεις πως μπορείς να είσαι εσύ υπεύθυνος/η για την ευημερία και την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάς, δεν είναι ακριβώς η αλήθεια. Εν μέρει φυσικά, όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να βοηθήσουμε στην χαρά των άλλων, αλλά αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την αίσθηση πως εσύ είσαι υπεύθυνος/η για την όποια ψυχική κατάσταση νιώθει ο άλλος.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Παρόλο που σήμερα και αύριο μπορεί να απογοητευτείς από κάτι, δεν χρειάζεται να το βάλεις κάτω. Μπορεί να δεις πως τα πράγματα δεν προχωρούν βάσει προγράμματος ή πως μια κατάσταση είναι υπερεκτιμημένη. Όποιο και αν είναι το εξωτερικό γεγονός η ψυχική σου φόρτιση μπορεί να σε απομακρύνει από το κέντρο σου, την καρδιά σου και να γίνεις περισσότερο σκληρός/ή με εσένα ή και τους άλλους γύρω σου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ξέρεις τι θέλεις και πως θα το κερδίσεις. Είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σου η τόλμη αλλά υπάρχει έντονο και το στοιχειό της ανυπομονησία.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η έκθεση σου σήμερα χρειάζεται να γίνει με σύνεση και να έχεις κατά νου πως μπορεί η συμπεριφορά σου να προκαλέσει αντιδράσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνεις κάποιο λάθος ή θα βλάψεις κάποιον.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Αξιολόγησε καλά την όποια κατάσταση βρίσκεσαι σήμερα και εξέτασε καλά τα κίνητρα των άλλων. Ενδέχεται πίσω από την βοήθεια που σου ζητείται να δώσεις, να υπάρχει η διάθεση να λειτουργήσουν χειριστικά προς εσένα. Τώρα μπορεί να χαθείς μέσα σε αυτή την κατάσταση και να βγεις εκτός προγράμματος.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τον έλεγχο της όποιας κατάστασης γύρω σου είναι δύσκολο να την έχεις, ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες σου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.