ΖΩΔΙΑ

5 ζευγάρια ζωδίων που βγαίνουν τα πιο βαρετά ραντεβού


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2019

5 ζευγάρια ζωδίων που βγαίνουν τα πιο βαρετά ραντεβού

Περισσότερο από ένα φιλί για καληνύχτα, οι άνθρωποι στα πρώτα ραντεβού ελπίζουν για μια σπίθα. Δε χρειάζεται να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά μια συζήτηση που κυλάει καλά κάνει και τους δύο να νιώθουν όμορφα. Φυσικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην ταιριάζετε με το ραντεβού σας. Κάποιες προσωπικότητες τείνουν να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά, και τα ραντεβού των παρακάτω ζωδίων είναι σχεδόν καταδικασμένα.

Αιγόκερως & Παρθένος

Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να ταιριάζει, δεδομένης της αναλυτικότητας και της πρακτικότητας που μοιράζεται. Ο Παρθένος όμως θέλει να μιλήσει για τις πνευματικές του αναζητήσεις, και αυτό θα το βρει δύσκολα στο πρόσωπο του Αιγόκερου που θα προτιμούσε να μιλήσει για τη δουλειά του και το καινούριο πάθος του. Είναι και οι δύο κλειστοί και θα δυσκολευτούν να ανοιχτούν. Όταν όμως τα καταφέρουν, είναι πιθανό να ταιριάξουν.

Κριός & Ταύρος

Ο Κριός και ο Ταύρος έχουν δύναμη και ισχυρή θέληση αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Ο Κριός θέλει δράση και ο Ταύρος θέλει το χρόνο του. Είναι αδιανόητα ξεροκέφαλοι, επομένως ο Ταύρος θα κάνει δύσκολα τον Κριό να ρίξει τους τόνους και o Κριός θα δυσκολευτεί να κάνει τον Ταύρο να ανεβάσει ταχύτητα. Στο τέλος, απλώς ο ένας θα κουράσει τον άλλο.

Δίδυμος & Σκορπιός

Δύσκολα θα βρούμε ζευγάρι ζωδίων πιο αταίριαστο από αυτό. Ο κοινωνικός και ομιλητικός Δίδυμος μπορεί να κάνει τους πάντες να ανοιχτούν, αλλά θα τα βρει σκούρα με τον Σκορπιό. Στους Διδύμους οι Σκορπιοί φαίνονται συνήθως απόμακροι και σκοτεινοί, και στους Σκορπιούς οι Δίδυμοι φαίνονται ρηχοί και υπερβολικά αισιόδοξοι για να τους πάρουν στα σοβαρά.

Καρκίνος & Λέων

Οι Καρκίνοι και οι Λέοντες είναι καλόψυχοι και έχουν αποθέματα αγάπης να δώσουν. Εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες. Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι κι αναζητούν το οικείο, ενώ οι Λέοντες δυσκολεύονται να κάτσουν ήσυχοι. Ο Καρκίνος θα προτείνει πρώτο ραντεβού που περιέχει καναπέ και χουχούλιασμα, και ο Λέων θα προτείνει συναυλία ή κλαμπ. Ο Λέων θα νιώσει ότι απειλείται η ανεξαρτησία του από τη σταθερότητα του Καρκίνου, και ο Καρκίνος θα κουραστεί από το κυνήγι της διασκέδασης του Λέοντα.

Ζυγός & Υδροχόος

Αυτοί οι δύο ταιριάζουν μεν σεξουαλικά, αλλά στο εγκεφαλικό κομμάτι δυσκολεύονται. Οι Ζυγοί ενδιαφέρονται πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την αποδοχή τους. Οι Υδροχόοι από την άλλη δε θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο. Ο Υδροχόος πολύ σύντομα θα θεωρήσει τον Ζυγό ψεύτικο και ο Ζυγός δε θα ανεχτεί με τίποτα την παρόρμηση του Υδροχόου να κοροϊδέψει οτιδήποτε mainstream

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.