ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο φθινόπωρο


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όλοι μπορούν να ασχοληθούν με απολαυστικές δραστηριότητες, περνώντας τόσο ωραία όσο και το καλοκαίρι. Για κάποιους χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, για κάποιους άλλους, όχι και τόσο. Ποια, όμως, είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια που χαίρονται ήδη με το φθινόπωρο και θα περάσουν αξέχαστες στιγμές;

Κριός

Οι Κριοί αυτό το φθινόπωρο θα βρίσκονται ψηλά στα σύννεφα. Θα απολαύσουν υπέροχες στιγμές στη φύση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ενώ μπορεί να πιουν και ένα ποτήρι σαμπάνια, νιώθοντας ότι έχουν κερδίσει κάποιο βραβείο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την ομορφιά του φθινοπώρου και θέλουν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Αυτό το φθινόπωρο θα τους προσφέρει πολλές στιγμές χαλάρωσης και θα τους κάνει να εστιάσουν πάλι στον εαυτό τους. Έτσι θα πάρουν αρκετές δυνάμεις για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί απολαμβάνουν να πηγαίνουν για camping, ακόμη κι αν είναι φθινόπωρο και έχουν αρχίσει λίγο τα κρύα. Τους αρέσει να κάθονται κάτω από τα αστέρια, να κάνουν πεζοπορία και να βρίσκονται με φίλους γύρω από μια φωτιά, λέγοντας ιστορίες. Χαλαρώνουν μακρυά από την πόλη και σκέφτονται πολύ για το μέλλον και τη ζωή τους.

Τοξότης

Κανείς δεν είπε ότι οι ρομαντικές βόλτες γίνονται μόνο στο ηλιοβασίλεμα το καλοκαίρι. Οι Τοξότες θέλοντας να νιώσουν πιο κοντά με το άλλο τους μισό, θα περάσουν στιγμές ρομαντισμού μακρυά από την πόλη. Έτσι θα πάρουν ενέργεια και θα αισθανθούν ακόμη πιο οικεία με το ταίρι τους.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.