ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι συνάδελφοι


6 Οκτωβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι συνάδελφοι

Η συνεργασία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Πόσο μάλλον μια καλή συνεργασία. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 3 ζώδια που δεν είναι και τόσο καλοί στη συνεργασία και χρειάζονται να αναπτύξουν αυτή την ιδιότητα περισσότερο.

Κριός

Θέλει να ακούγεται και είναι αρκετά ισχυρογνώμων. Του αρέσει να παίρνει εκείνος τις αποφάσεις και λειτουργεί ανταγωνιστικά, όχι με εσένα αλλά με τον εαυτό του. Είναι τίμιος συνάδελφος και ποτέ δεν θα πει κάτι για΄σένα πίσω από την πλάτη σου. Λειτουργεί σε γρήγορους ρυθμούς και συχνά ξεχωρίζει για την αποδοτικότητα του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θέλει να αισθάνεται άνετα ακόμα και στον εργασιακό του χώρο. Γι΄αυτό και είναι πρόθυμος να βοηθήσει κάθε συνάδελφό του. Του αρέσει να κάνει πλάκα και είναι πάντα ευχάριστη παρέα. Τώρα, βέβαια, είναι και λίγο κουτσομπόλης, οπότε καλύτερα να προσέχετε τι λέτε καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να διαδοθούν γρήγορα και να τα μάθει όλο το γραφείο.

Ιχθύς

Αρκετά αναβλητικός, αλλά παράλληλα δημιουργικός. Θέλει να τα πηγαίνει καλά με τους συνεργάτες του, ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει την αντιπάθειά του. Συνεργάζεται καλύτερα με όποιον συμπαθεί και έχει πάντα πρωτότυπες ιδέες. Επειδή είναι αρκετά συναισθηματικός, χρειάζεται συχνά επιβράβευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.