ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 7/10: Για να κινείστε ελεύθερα χρειάζεται να είστε βαθιά ριζωμένοι -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Οκτωβρίου 2019

Ζώδια 7/10: Για να κινείστε ελεύθερα χρειάζεται να είστε βαθιά ριζωμένοι -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Αντιφατικές ενέργειες ρέουν σήμερα και χρωματίζουν την ημέρα με έντονες αποχρώσεις. Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό ανεβάζουν την δυναμική στα ύψη ενώ η σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο μας θέλει να πατάμε σταθερά στην Γη. Ωστόσο βοηθητικά η μετατόπιση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μας θυμίζει πως όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν αν πιέσουμε κόντρα στη αντίσταση που βρίσκουμε μπροστά μας αυτή την στιγμή. . .

Κριός

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να σε μπερδέψει με τις αντιφατικές της τάσεις. Ίσως η επιλογή της σωστής κατεύθυνσης να μην είναι εύκολη και να βρεθείς σε δίλημμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η μέρα δημιουργεί μια σχετική αμηχανία και δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και που να δώσεις την ενέργεια σου. Σκέφτεσαι διάφορους τρόπους και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την δυναμική τάση της ημέρας για τακτοποίηση, εκκαθάριση ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα αναλόγως την κατεύθυνση του ανέμου, είναι δύσκολο να επιλέξεις αν θέλεις να πας προς μια κατεύθυνση ή προς μία άλλη. Οι σκέψεις είναι έντονες αλλά δεν είσαι σίγουρος/η ποιο δρόμο να ακολουθήσεις για να πάρεις χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η γοητεία σου είναι το κλειδί της ημέρας με κέντρο εσένα και θα ήταν καλό να την χρησιμοποιήσεις όπου και όπως μπορείς. Αν η μέρα σου είναι απαιτητική προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ώστε να είναι και αποτελεσματική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο ιδιωτικός σου χώρος, ένας φίλος ή ένας συνεργάτης σήμερα ενδέχεται να σε απασχολήσει. Η ανάγκη για μια αναπροσαρμογή ή η αντιμετώπιση πιθανών μικρών προβλημάτων είναι πιθανή και καλό θα ήταν να δώσεις την πρέπουσα σημασία σε οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η επιμονή σου σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας. Ακόμη και αν κάτι δεν προχωρά όπως το έχεις φανταστεί ή εξωγενείς παράγοντες μπλοκάρουν την πορεία σου εσύ χρειάζεται να παραμείνεις σταθερός/ή στο στόχο σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η μέρα έχει ποικίλα θέματα και δραστηριότητες και είναι σίγουρο πως δεν θα πλήξεις. Προσπάθησε να εστιάσεις την ενέργεια σου σε ότι ζητά μια νέα ματιά, περισσότερο ελεύθερη, μακριά από στιλιζαρισμένα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός είναι στο μενού της ημέρας και είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στον στόχο σου. Είτε αυτό είναι ένα αντικείμενο, είτε μια ιδέα, είτε η επαφή σου με κατάλληλους ανθρώπους, το σίγουρο είναι πως στο τέλος της ημέρας θα έχεις πάρει ικανοποίηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία θα τονώσουν το σώμα σου και την ψυχική σου διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να ψάξεις μακριά για να βρεις αυτούς τους τρόπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η αγάπη, η σύνδεση, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, είναι στοιχεία τα οποία η αξία τους είναι ανεκτίμητη ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που το ξεχνάς ή νομίζεις πως είναι δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στην αληθινή σου φύση με αυτοπεποίθηση. Το υπόλοιπο σκηνικό είναι υποστηρικτικό σε οτιδήποτε θέλεις να ασχοληθείς σήμερα που θα έχει το στοιχείο της βοήθειας και αλληλεγγύης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τις περισσότερες φορές η καλλιτεχνική σου φύση εκδηλώνεται κυρίως μέσα από τις συναισθηματικές σου φορτίσεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό. Ακόμη και αν δεν έχεις κάτι ανάλογης φύσης στην ζωή σου αυτή την στιγμή, σκέψου τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσες να κάνεις και να σε γαληνέψει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.