ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Σκορπιό-Ή μέσα ή έξω, δεν υπαρχει μέση λύση


Γεωργία Σταύρου

10 Οκτωβρίου 2019

Αφροδίτη στον Σκορπιό-Ή μέσα ή έξω, δεν υπαρχει μέση λύση

Η Αφροδίτη μπαίνοντας στο ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται εκεί που καταλήγουν οι προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, σε θέματα αγάπης, συνεννοήσεων και συνευρέσεων. Τώρα θα φανεί τι από όλα αυτά που συνέβησαν αξίζει να μείνει και να το πάρετε κληρονομιά ή αν ήταν απλά μια φούσκα οπότε και θα τελειώσει.

Σε αυτό το ζώδιο τα συναισθήματα είναι έντονα, σφόδρα, με βαθιά αλήθεια και ειλικρίνεια. Ή μέσα ή έξω και δεν υπάρχει μέση λύση. Αρκεί φυσικά να μπορείτε να το υποστηρίξετε, γιατί η τάση υπάρχει, η ευκαιρία σας δίνεται, αλλά από σας εξαρτάται αν θα εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή.

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό οι αξίες εκτιμούνται με βάση τις προσωπικές επιθυμίες που σκοπό έχουν να μεταλλάσσονται και να μεταμορφώνονται. Υπάρχει μια διαδικασία μετασχηματισμού όπου όλες οι παρορμήσεις και οι ενστικτώδης επιθυμίες, οι δικές σας και των άλλων, μεταμορφώνουν την ίδια την σχέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.