ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που «μαγνητίζουν» πιο εύκολα τους άλλους


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που «μαγνητίζουν» πιο εύκολα τους άλλους

Κάποιοι από εμάς το 'χουν, και κάποιοι από εμάς δεν το 'χουν. Είμαστε είτε αυτοί που σαγηνεύουν τους άλλους είτε αυτοί που σαγηνευόμαστε και η έλξη και ο μαγνητισμός βρίσκονται στην καρδιά αυτής της δράσης.

Όλα εξαρτώνται από την προσωπικότητα και τον τρόπο που απευθυνόμαστε στους άλλους. Και φυσικά δεν ελκύουμε πάντα το καλό και θετικό. Πάντα όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είτε θετική είτε αρνητική έλξη, δεν παύει να είναι έλξη. Ποια όμως είναι τα ζώδια που ελκύουν εύκολα τους άλλους;

1.Ταύρος

Ο μαγικός κόσμος των Ταύρων είναι τόσο διασκεδαστικός που αποκλείεται να μη σας μαγνητίσει. Έχουν πάντα τις καλύτερες ιδέες, ενώ θα τρέξουν να αγκαλιάσουν και να φροντίζουν όσους το χρειάζονται. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τον μαγνητισμό ενός Ταύρου.

2. Ιχθύς

Οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννιούνται Ιχθείς διαθέτουν φυσική ζεστασιά και αγάπη. Όσο επιδιώκουν την τρυφερότητα, τόσο ελκύουν άλλους που ζητούν ακριβώς το ίδιο. Οι Ιχθείς είναι "μαγνητικά" άτομα, ενώ εμπνέουν εμπιστοσύνη και δέσμευση σε όσους βρίσκονται γύρω τους.

3. Λέων

Φυσικά και οι Λεόντες βρίσκονται ανάμεσα στα ζώδια που ελκύουν με εύκολο τρόπο τους άλλους. Στην πραγματικότητα ο Λέων είναι ο Βασιλιάς του μαγνητισμού. Από μωρά προσπαθούν να κατακτήσουν τους πάντες και ως επι το πλείστον το καταφέρνουν και μάλιστα πολύ εύκολα.

4. Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Συνηθισμένος να βρίσκει την ισορροπία, ενθαρρύνει τους άλλους να θέλουν να είναι δίπλα του. Δεν εκπέμπει απειλή και προσελκύουν ήρεμους ανθρώπους, ενώ ξέρουν τον τρόπο να ηρεμούν τις καταστάσεις και να αποκλιμακώνουν τις εντάσεις.