ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που ζουν μέσα από τα ψέματά τους


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που ζουν μέσα από τα ψέματά τους

Η αλήθεια δεν θα τους αφήσει ελεύθερους. Η ζωή είναι σίγουρα ένα παιχνίδι επιβίωσης και το πως επιβιώνουμε δεν εξαρτάται πάντα από το πόσο ειλικρινείς, καλοί ή γενναίοι είμαστε.

Μερικές φορές αφορά και το πώς χειριζόμαστε τον κόσμο γύρω μας για να συνεχίσουμε με τη ζωή μας. Με άλλα λόγια, μερικές φορές το ψέμα κυριαρχεί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το ψέμα υπάρχει για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Αν δεν έπρεπε να λέμε ψέματα, τότε γιατί είμαστε τόσο καλοί σε αυτό;

Ποια όμως είναι τα ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μέσα στην αλήθεια και δημιουργούν συνέχεια ψευδείς καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούν να ξεφύγουν;

1.Κριός

Ο Κριός πιστεύει ότι τα ψέματά του είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί να δει τη διαφορά ανάμεσα στα ψέματα και την αλήθεια. Αυτό είναι και ο λόγος που ποτέ δεν λέει, "λυπάμαι". Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Είναι πάντα το λάθος κάποιου άλλου, σύμφωνα με τον Κριό. Και αν χρειαστεί να φρτιάξουν μια υπόθεση από ψέμματα και ψεύτικες θεωρίες, θα το κάνουν και θα το υπερασπιστούν με σθένος.

2.Παρθένος

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του και έτσι, στην προσπάθειά του να αφήσει τους άλλους να ξέρουν τι είναι στο μυαλό τους, βρίσκονται συχνά στην οικοδόμηση μιας πραγματικότητας που δεν υπάρχει. Ο Παρθένος λέει πόσο φανταστική και υπέροχη είναι η ζωή του, έτσι ώστε κανείς να μην γνωρίζει ποτέ την αλήθεια. Δεν υποστηρίζει μόνο τα ψέματά του, αλλά αναγκάζεται να το κάνει.

3.Υδροχόος

Ακριβώς επειδή οι Υδροχόοι είναι αυταρχικοί, θυμώνουν όταν αισθάνονται ότι έχουν υποτιμηθεί και εξαπατηθεί. Υπάρχουν πάντα νέες, βελτιωμένες εκδοχές ψεμάτων και σε αυτά υποτάσσονται. Οι Υδροχόοι αναγκάζονται να λένε ψέματα στον εαυτό τους για όλα, ειδικά για τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Ενώ δικαιολογούν όλα τα ψέματά τους, επειδή τα πιστεύουν, ένθερμα.

4.Ζυγός

Θα ήταν αδύνατο να μην αναφερθούμε στους Ζυγούς όταν μιλάμε για ψέματα, στους απόλυτους ψεύτες του Ζωδιακού. Οι Ζυγοί δεν πιστεύουν ποτέ τα ψέματά τους, αλλά θέλουν να τα πιστέψουν οι άλλοι, ακόμη και για μια στιγμή, επειδή γνωρίζουν ότι θα είναι πολύ μεγαλύτεροι χειριστές. Η ίδια τους η ζωή εξαρτάται από αυτό, οπότε η τέχνη του ψέματος είναι πραγματικά μια τέχνη γι 'αυτούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.