ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την εποχή του Σκορπιού


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την εποχή του Σκορπιού

Και ενώ η εποχή του Σκορπιού μπορεί να χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη, τα νέα όμως δεν είναι τόσο κακά. Πραγματικά.

Ο Σκορπιός είναι ένα έντονο ζώδιο, οπότε πιθανότατα να ανησυχούμε για το γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια αστρολογική εποχή που έχουν κατεύθυνση προς κάποιες παθιασμένες καταστροφές. Αλλά αν είστε ένα από τα ζώδια που η εποχή του Σκορπιού θα επηρεάσει λιγότερο, θα αισθανθείτε μεγάλη δύναμη σε όλα. Ποια όμως είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την εποχή του Σκορπιού;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα στην εποχή Σκορπιού. Στην πραγματικότητα, η αγάπη είναι στον αέρα! Τόσο πολύ, μπορείτε να υπολογίζετε σε μια παθιασμένη περιπέτεια αυτό το μήνα. Ενώ άλλα ζώδια τονίζουν ή περιφρονούν τα μικρά πράγματα χάρη στην έντονη ενέργεια του Σκορπιού, ο Καρκίνος θα βρει μια νέα αγάπη ή θα ανακαλύψει ένα νέο πάθος.

Αιγόκερως

Καμιά ανησυχία και για εσάς τους Αιγόκερους. Η ενέργειά σας είναι αρκετά παρόμοια με την ενέργεια του Σκορπιού, οπότε αυτό το μήνα θα είναι πραγματικά μια καλή στιγμή για να ξαπλωθεί η αγάπη και να επανασυνδεθείτε με τους παλιούς φίλους σας. Για μια φορά, απολαύστε το γεγονός ότι όλοι οι φίλοι σας αισθάνονται τόσο φιλόδοξοι και έντονοι όσο είστε κι εσείς.

Δίδυμος

Για όλους τους άλλους, η φετινή σεζόν πιθανότατα να επισημανθεί από την κούραση στην καθημερινή ζωή, αλλά μπορείτε να την αποφύγετε και να μην ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες σε όλα. Αν νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά ή δράμα, αφαιρέστε τον εαυτό σας από την κατάσταση, κάντε μια βόλτα και θυμηθείτε ότι είστε σε μια θετική αποστολή αυτό το μήνα.

Τοξότης

Από τη στιγμή που ο ήλιος θα είναι πάνω σας, κάθε επιθυμία μπορεί να σας προβληματίσει, ενώ τώρα θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ωφέλιμη στιγμή για να την επεξεργαστείτε και να προχωρήσετε. Επιπλέον, μπορεί να είστε σε θέση να βοηθήσετε μερικούς φίλους που θα μπορούσαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν κάποια από τη σοφία σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.