ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν μία καταπληκτική εβδομάδα


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2019

Τα ζώδια που θα περάσουν μία καταπληκτική εβδομάδα

Με τον ήλιο να μπαίνει στον παθιασμένο, μυστικό και υπερβατικό Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για τίποτα επιφανειακό. Ο Σκορπιός επιθυμεί βάθος, αυθεντικότητα και μυστήριο.

Όταν ο ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό, έρχεται η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με τα συναισθήματά μας. Στις 21 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη - πλανήτης αγάπης και ομορφιάς - θα δημιουργήσει ένα τρίγωνο με ονειρικό, συμπονετικό και δημιουργικό με τον Ποσειδώνα. Αυτό φέρνει μια ρομαντική λάμψη στην αγάπη και μας βοηθά να αξιοποιήσουμε κάτι από αυτόν τον κόσμο στην καθημερινή μας ζωή. Ποια ζώδια θα περάσουν μία καταπληκτική εβδομάδα;

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα είναι σαν να περπατάτε στα σύννεφα εσείς οι Καρκίνοι. Μετά από τους δύσκολους τελευταίους μήνες, σίγουρα το αξίζετε. Από τώρα, βιώνετε μια αίσθηση δημιουργικής ενέργειας, και αισθάνεστε τόσο εμπνευσμένοι για να κάνετε την τέχνη που έχετε ονειρευτεί και να δοκιμάστε κάτι νέο.

Σκορπιός

Αν είχατε οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιοι είστε ή πού πηγαίνετε, μην ανησυχείτε. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά είστε πολύ όμορφοι εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά και δεν θα ήσασταν τόσο όμορφοι χωρίς τα ελαττώματά σας. Σας κάνουν ενδιαφέροντες και ισχυρούς.

Ιχθείς

Η μονοτονία της καθημερινής σας ζωής απομακρύνεται από το μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα, Ιχθείς. Στην πραγματικότητα, θέλετε να ξεκινήσετε μια μαγική βόλτα με χαλί και να πετάξετε μακριά. Αλλά ποιος λέει ότι αυτό δεν είναι δυνατό; Υπάρχουν τόσα πολλές περιπέτειες  και οι δυνατότητες που σας περιβάλλουν είναι πολλές. Αφήστε αυτό να κυριεύσει το μυαλό σας και να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες προοπτικές.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.