ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στον Σκορπιό - Ένας ηλιακός μήνας που υπόσχεται έντονα πάθη


Γεωργία Σταύρου

23 Οκτωβρίου 2019

Ήλιος στον Σκορπιό - Ένας ηλιακός μήνας που υπόσχεται έντονα πάθη

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο συνδέεται με πολύ έντονα συναισθήματα. Αγάπη, πάθος, ανάγκη, έχθρα, θυμό. Δεν συμπαθεί απλά, αγαπά με πάθος. Δεν αντιπαθεί απλά, απεχθάνεται. Η ανάγκη για έντονη συναισθηματική “εμπλοκή” είναι συνδυασμένη με τον βαθύτερο φόβο να ελέγχεται από τους άλλους και δημιουργείτε μια εσωτερική ένταση με αποτέλεσμα να σιγοκαίει μέσα του, μέχρι το σημείο της πλήρης αποσύνθεσης.

Ο Σκορπιός (και όπου υπάρχουν πλανήτες, ωροσκόπος ή ακμή σπιτιού σε αυτό το ζώδιο) έχει μια γεύση δραματικότητας και μια ανάγκη να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του με πλούσιους και έντονους χρωματισμούς, ακόμα και αν αυτό γίνεται προκαλώντας κρίσεις και τρικυμίες. Επειδή ποτέ δεν αγαπά επιφανειακά, συνήθως οι δεσμοί αγάπης που κάνει επιβιώνουν. Γιατί οι συγκρούσεις και οι απογοητεύσεις μπορεί να συντρίψουν επιφανειακά το σκληρό κέλυφος του Σκορπιού αλλά μέσα από αυτό βρίσκεται το ευάλωτο του σημείο, μια βαθιά συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο και μια διεισδυτική εικόνα για την ασάφεια της ανθρώπινης ψυχής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.