ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 4/11: Η εξυπνάδα φαίνεται στην ικανότητα σας για αλλαγή -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Αναστασία Τσαγκάρη

3 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια 4/11: Η εξυπνάδα φαίνεται στην ικανότητα σας για αλλαγή -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σημερινή τάση της ημέρας είναι να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Η επιθυμία να είμαστε μέσα σε μια κατάσταση ενεργοί και την ίδια στιγμή να είμαστε και έξω παρατηρητές θα είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά τώρα με τον Ερμή να είναι ανάδρομος. Ωστόσο η ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Άρη μας δείχνει πως με μια μικρή προσπάθεια θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε ικανοποίηση σήμερα.

Κριός

Η λογική με την καρδιά είναι δύσκολο να συνυπάρξουν ωστόσο μπορείς να τα συνδυάσεις σήμερα αν δεν βιάζεσαι. Η υπομονή θα σου αφήσει χώρο να σκεφτείς ή να αντιδράσεις βάσει τα αληθινά σου συναισθήματα και είναι κρίμα να χάσεις αυτή την ευκαιρία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Κάτι μπορεί να σε ενοχλήσει σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας και να θέλεις να κατεβάσεις το κεφάλι σαν ταύρος και να δείξεις την πυγμή σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η ελπίδα και η εμπιστοσύνη κινεί βουνά και εσύ σήμερα μπορείς να κάνεις την διαφορά αν το επιθυμήσεις. Ο ενθουσιασμός σου έχει βάση, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε μια επίτευξη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με κάτι που σε απασχολεί και ψάχνεις να βρεις την λύση. Η σκέψη σου μπορεί να είναι περισσότερο ανεξάρτητη και να σου δώσει τα απαραίτητα φτερά ώστε να δεις περισσότερες επιλογές από αυτές που έβλεπες μέχρι χτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Είναι αλήθεια πως νιώθεις ζωντανός/ή όταν βρίσκεσαι σε κίνηση δημιουργική και δραστήρια. Σήμερα ή εσύ ο ίδιος/α θέλεις να το πας πιο χαλαρά ή είναι η επιθυμία του συντρόφου/συνεργάτη/φίλου σου να πάρει τον χρόνο του χωρίς να κάνει τίποτα το σημαντικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η δυνατότητα που έχεις και η ευελιξία προς μια αλλαγή δεν είναι απλά μόνο σημαντική σήμερα αλλά δείχνει πόσο πραγματικά έξυπνος/η και ικανός/η είσαι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για μια κατάσταση, μια πρόκληση, μια ιδέα. Ναι, ο Ερμής είναι ανάδρομος και σίγουρα υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι να δεις αν πραγματικά αξίζει η όχι αλλά η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για νέες ιδέες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου σίγουρα νιώθεις πως υπάρχει πολλή δουλειά που χρειάζεται να γίνει ώστε να έρθει ο μετασχηματισμός που χρειάζεται, να αλλάξεις μια προσωπική σου συνήθεια ή να δεις ανανέωση στην ζωή σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Πες ότι έχεις να πεις σήμερα έχοντας το χέρι στην καρδιά. Τα μεγάλα ταξίδια θέλουν ελευθερία και Αλήθεια για να γίνουν και να πάρεις ικανοποίηση.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από απτά δεδομένα να σκεφτείς το επόμενο βήμα. Μπορεί δεις πως απαιτείται να κάνεις ακόμη λίγο υπομονή ή χρειάζεται να αλλάξεις ρότα και να φτιάξεις μια νέα συνταγή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η επιλογή είναι δική σου και τα αποτελέσματα της δράσης σου επίσης. Η Σελήνη στο ζώδιο σου και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά σήμερα να κάνεις ένα άλμα και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου για κάτι που είσαι ικανός/ή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η θετική σου ενέργεια σήμερα είναι σημαντική με κέντρο εσένα και την ψυχική σου ηρεμία αλλά και με κέντρο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν γιατί τους βοηθάς εξίσου. Η φροντίδα μιας πληγής, η εκκαθάριση σκέψεων και πεποιθήσεων θα δώσουν έναν πιο καθαρό αέρα στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.