ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν παίρνουν και πολύ στα σοβαρά τα ραντεβού και τις σχέσεις


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που δεν παίρνουν και πολύ στα σοβαρά τα ραντεβού και τις σχέσεις

Το να συναντάς κάποιον, να τον αγαπάς τρελά και να χαίρεσαι συνεχώς με την επιλογή σου, είναι γνωστή διαδικασία. Αλλά ορισμένες  φορές, κάποια ζώδια, θέλουν απλά διασκεδάσουν.

Τα παρακάτω ζώδια τείνουν να αγκαλιάζουν την ελεύθερη πνευματική τους φύση. Θέλουν να ζουν τη στιγμή.  Αυτό δεν σημαίνει ότι μια πιο σοβαρή σχέση δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί, αλλά τα παρακάτω ζώδια νιώθουν άνετα κάνοντας ένα-ένα πράγμα τη φορά, ενώ δέχονται τις εμπειρίες όπως τους τις φέρνει η ζωή.

Κριός

Για τον Κριό, τα ραντεβού είναι μια περιπέτεια, μια κατάκτηση και, πάνω απ 'όλα, πρέπει να είναι διασκεδαστική. Κυριαρχούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα, ο Κριός δεν φοβάται να κυνηγήσει αυτό που θέλει. Εξαιτίας αυτού, τα ραντεβού ενός Κριού μπορεί να αποτελούν μια έντονη και πολύ ζεστή εμπειρία.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι παγκόσμιας κλάσης daters. Έχουν μια φυσική και ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους, οπότε όταν εστιάζουν την προσοχή τους κάπου, μπορεί να νιώσουν σαν να εξαφανίζεται ο υπόλοιπος κόσμος. Είναι πνευματώδεις και διασκέδαστικοί. Τους αρέσει να φτάνουν στα άκρα και τείνουν να βαριούνται εύκολα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα αληθινά ελεύθερο πνεύμα. Εκτιμά την ελευθερία του και έχει ένα πολύ διευρυμένο όραμα για τον κόσμο και τις σχέσεις. Φιλοσοφεί τις καταστάσεις και αγαπά τη βαθιά σχέση με τους ανθρώπους σε πνευματικό και φυσικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, το ραντεβού για έναν Τοξότη είναι μια φλογερή και παθιασμένη εμπειρία. Ο Τοξότης είναι και πάρα πολύ "ανήσυχος". Πρέπει να αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες και εμπειρίες, όπως απαιτούν οι ιδιοτροπίες του. Δεν ανταποκρίνεται καλά στα όρια και τις δεσμεύσεις και προτιμά να κρατά τα πράγματα ελαφρά και περιστασιακά μέχρι το δεύτερο ή τρίτο ή και περισσότερα ραντεβού.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.