ΖΩΔΙΑ

Έρχεται Πανσέληνος στον Ταύρο - Πώς θα επηρέασει κάθε ζώδιο


11 Νοεμβρίου 2019

Έρχεται Πανσέληνος στον Ταύρο - Πώς θα επηρέασει κάθε ζώδιο

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2019 έρχεται στις 12 Νοεμβρίου πάνω στον ουρανό και να μας δώσει μια κουταλιά από την ενέργεια του Ταύρου. Πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες, καθώς είχαμε μια δύσκολη πορεία στην αστρολογία μπροστά. Πρώτον, είναι εποχή του Σκορπιού. Δεύτερον, ο Ερμής είναι ανάδρομος, κάτι που προφανώς δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις. Και τρίτον, η τελευταία σελήνη στον Σκορπιό ήταν λίγο πριν το Halloween.

Κριός

Με το φως του φεγγαριού να φωτίζεται πλήρως στο σπίτι των προσωπικών και των οικονομικών, σίγουρα θα εστιάζεστε στη λήψη μιας ρεαλιστικής και εποικοδομητικής προσέγγισης στο χρήμα. Τα έχετε ζυγίσει στο μυαλό σας, και αυτό σας δίνει ένα πράσινο φως για να αναλάβετε δράση σε αυτό.

Ταύρος

Αναλαμβάνετε την εξουσία και εστιάζετε στο να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Η ανάπτυξη είναι απαραίτητη, και η αγκαλιά των αλλαγών αυτών και όχι η εκτέλεση από αυτές θα σας επιτρέψει να ανθίσετε με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί ακόμη. Σώστε τη δύναμή σας.

Δίδυμοι

Μην αγνοείτε την ώθηση που σας δίνει για να ξεκουραστείτε, καθώς αυτή η πανσέληνος είναι γεγονός. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε μια μέρα ελεύθερη από τη δουλειά και να χαλαρώσετε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, είναι καλύτερο για την ψυχική και σωματική σας υγεία να το κάνετε τώρα. Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν - ειδικά εσάς - εάν τρέχετε για να προσπαθήσετς να εκπληρώσετε μια υπεράνθρωπη ευθύνη. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να ανανεώσετε και να επαναφορτίσετε τα αποθέματά σας.

Καρκίνος

Το καλό είναι ότι ο πλησιέστερος κύκλος φίλων σας είναι έτοιμος να σας περιβάλει με ζεστασιά και αγάπη. Περάστε χρόνο επανασυνδεθείτε με τους παλιούς φίλους κάτω από αυτό το φως του φεγγαριού για να ενισχύσετε τα πνεύματά σας. Αντισταθείτε στην ανάγκη να εκτοπίσετε το καβούκι σας και να ανοίξετε τις πόρτες σας.

Λέων

Τα θέματα εργασίας θα σας απορροφήσουν τώρα. Βρείτε μια ισορροπία για να αγχωθείτε εντελώς . Λοιπόν, μάλλον δεν χρειαζόταν να σας το πούμε. Αυτό που κάνετε (ή δεν κάνετε) για τη δουλειά σας τώρα γέρνει υπερβολικά σε σας. Τούτου λεχθέντος, όχι όλα μπορούν να αλλάξουν εν μία νυκτί.

Παρθένος

Με την πανσέληνο να συμβαίνει σε ένα άλλο γήινο ζώδιο, αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με τις ρίζες σας (χωρίς λογοπαίγνιο!). Κατεβάστε μια εφαρμογή διαλογισμού για να χαλαρώσετε και να τιμήσετε τη Σελήνη. Ακόμη και μερικά λεπτά από το πρόγραμμά σας για να επιτρέψετε μια στιγμή πνευματικής ειρήνης και ησυχίας, μπορεί να σας αφήσει να νιώσετε εμπνευσμένοι και ανανεωμένοι κάτω από το φως του φεγγαριού.

Ζυγός

Βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός σας δεν είναι χάλια. Αν λείπουν οι πληρωμές για την εργασία σας, ελέγξτε και ρωτήστε το αφεντικό σας για το ληξιπρόθεσμο paycheck σας. Ναι, φροντίστε για τις καθυστερημένες πληρωμές. Αλλά ξέρετε τι άλλο είναι καθυστερημένο; Να αφήνετε στην τύχη τα οικονομικά σας. Μην αφήνετε να περάσει κάποιος άλλος σεληνιακός κύκλος αφήνοντας τα οικονομικά κτός ελέγχου. Έχετε ό, τι χρειάζεται για να είστε υπεύθυνοι.

Σκορπιός

Με τον ίδιο τον εκφραστικό ήλιο και τον Ερμή επικεντρωμένο στην επικοινωνία στο ζώδιό σας κάτω από αυτή την πανσέληνο, είστε στη διάθεση επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Η αγάπη είναι στο μυαλό σας και είστε πιο διατεθειμένοι να εργάζεστε σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις κάτω από την πανσέληνο. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, οπότε μην περιμένετε να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε - αλλά η ειλικρίνεια και η πραγματικότητα είναι μια τέλεια αρχή.

Τοξότης

Ξέρετε πολύ καλά πώς το άγχος βάζει ένα κλαδάκι στη φυσικά ευτυχισμένη-τυχερή στάση της ζωή σας. Εργασία για την απομάκρυνση καθημερινών πιέσεων, είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Μείνετε ήρεμοι. Εστιάστε την προσοχή σας σε ο, τιδήποτε άλλο χρειάζεται για να αγκαλιάσετε την ψυχραιμία σας και να εργαστείτε για να αφήσετε τα μικρά πράγματα να κυλήσουν έξω από εσάς.

Αιγόκερως

Νιώθετε παράξενο ρομαντισμό κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Μερικές φορές τα γεμάτα φεγγάρια σας ενισχύουν, αλλά αυτό το φεγγάρι, σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε ευάλωτοι, οικείοι και να ανοίγεστε σε ένα ασφαλές, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αποσυμπιεστείτε και να πάρετε μια μέρα για να χαλαρώσετε από όλες τις πρόσφατες πιέσεις στο γραφείο. Δεν υπάρχει ντροπή στο να πάρετε μία μέρα ρεπό για να ηρεμήσετε ψυχικά. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στην απομάκρυνση των ευθυνών σας και την απλή παύση τους, ώστε να μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί στο δράμα αυτής της Πανσελήνου. Αυτό το φεγγάρι για εσάς τους Ιχθείς, θα πρέπει να είναι το κέντρο για τον εαυτό σας και την εξεύρεση μιας αίσθησης ισορροπίας. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και αποσυμπιεστείτε. Χρειάζεστε χρόνο για να συγκεντρώσετε τις ενέργειές σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.