ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που εξαφανίζονται εύκολα


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που εξαφανίζονται εύκολα

Υπάρχουν στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη από ιδιωτικότητα και λίγες προσωπικές στιγμές, αλλά τα παρακάτω ζώδια έχουν χαρακτηριστικά φαντάσματος όταν η σχέση τους δεν εξελίσσεται ακριβώς, όπως είχαν ονειρευτεί.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα από τα ζώδια που απεχθάνονται να ακούνε την αλήθεια γύρω από τον εαυτό τους. Εάν σκοπεύετε να γίνετε ειλικρινείς μαζί τους και να τους πείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, τότε ετοιμαστείτε να τους χάσετε από τη ζωή σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι δύσκολα θα δεχτούν να μπουν σε αντιπαραθέσεις. Κι όταν χρειαστεί να το κάνουν, μπορεί να γίνουν λίγο παραπάνω απότομοι. Εάν τους πιέσετε πολύ, τότε είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστούν από τη ζωή σας χωρίς πολλές εξηγήσεις.

Παρθένος

Το ζώδιο της παρθένου παθιάζεται με την τελειότητα γι’ αυτό και την αναζητά συχνά στο πρόσωπο του συντρόφου. Εάν στον δρόμο αυτού του ζωδίου, βρεθεί κάτι ιδανικότερο από εσάς, τότε ετοιμαστείτε να το ψάχνετε αφού θα εξαφανιστεί ως διά μαγείας από τη ζωή σας.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που εάν βγαίνει ραντεβού μαζί σας και δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε, τότε εξαφανίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη από τη ζωή σας. Είναι αρκετά ειρωνικό μάλιστα, το γεγονός πως παρόλο που φημίζεται για το επικοινωνιακό του χάρισμα, ένας Δίδυμος θα επιλέξει απλά να εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα.

Τοξότης

Για το τέλος κρατήσαμε τον Τοξότη, ο οποίος δεν θα καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να γνωρίσει το άτομο με το οποίο βγαίνει εάν δεν ενδιαφέρεται στα αλήθεια. Για την ακρίβεια, ένας κλασικός Τοξότης γίνεται φάντασμα όταν χάνεται το ενδιαφέρον του για το άτομο με το οποίο βγαίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.