ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που είναι οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι

Αν αναζητάτε μεγαλύτερη ασφάλεια, πίστη και αφοσίωση, θα τη βρείτε στα παρακάτω ζώδια. Πόσο σημαντική είναι η πίστη για τη ζωή σας; Η άπλετη αγάπη και τρυφερότητα;

Όταν αγαπάτε χωρίς όρους η ενέργεια της αγάπης γυρνάει σε εσάς και πολύ πιθανό να πάρει άλλες μορφές. Να θυμάστε όμως, πως για να δώσετε αγάπη πρέπει πρώτα να αγαπάτε τον εαυτό σας, γιατί αυτό είναι που θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και με τους άλλους.

Ταύρος

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα για το άλλο τους μισό, από τη στιγμή που θα καταλάβουν πόσα σημαίνει για εκείνους. Θα δώσουν όλη τους την αγάπη και δε θα το μετανιώσουν λεπτό – το μόνο που επιθυμούν είναι να έχουν την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό τους.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος τείνει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, αν και, στην αρχή μίας γνωριμίας, φοβάται να δεσμευτεί. Όταν, όμως, αφεθεί και τον κατακλύσουν έντονα συναισθήματα, δεν πρόκειται να φύγει. Θα είναι εκεί και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα της υπομονής του – και είναι τεράστια.

Σκορπιός

Όλα ή τίποτα. Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν ότι μας θέλουν στη ζωή τους, θα κάνουν τα πάντα για να μας κρατήσουν κοντά τους. Επειδή δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, προκειμένου να παραμείνουν σε μία σχέση είναι διατεθημένοι να κάνουν κάθε είδους θυσίες. Το μόνο που ζητούν πίσω, είναι η σωστή συμπεριφορά μας.

Ιχθύς

Ο τελευταίος αφοσιωμένος σύντροφος, είναι ο Ιχθύς. Έχει τεράστια πίστη στην αγάπη και, κάθε φορά, πιστεύει πως θα κρατήσει για πάντα. Θα δώσει περισσότερα από κάθε άλλον, όταν πρόκειται για τον αγαπημένο του, ενώ μπορεί να συγχωρέσει πράγματα που, υπό άλλες συνθήκες, θα θεωρούσε απαράδεκτα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.