ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με την περισσότερη κακή ενέργεια


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια με την περισσότερη κακή ενέργεια

H αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση, δεν είναι το παν. Συχνά, ωστόσο, παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς μας βλέπουν άλλα άτομα. Αν κάποιος είναι αρνητικός ως άνθρωπος μπορεί να οφείλεται σε παρεξηγήσεις ή σε έλλειψη επικοινωνίας.

Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κάποια ζώδια που τείνουν να δείχνουν πιο σκληρά με τους υπόλοιπους. Κανένα ζώδιο δεν είναι "καλύτερο" απ' τα άλλα, απλά κάθε ένα έχει διαφορετική προσωπικότητα. Δείτε ποια είναι τα ζώδια που βγάζουν περισσότερη κακή ενέργεια στους άλλους:

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πάντα σκανάρουν τον κόσμο γύρω τους και χρησιμοποιούν συνεχώς τις αισθήσεις τους, χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα αν είναι αρεστοί. Βασίζονται στη διαίσθησή τους και είναι πολύ επιφυλακτικοί. Αν νιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά, βγάζουν το κεντρί τους για να προστατευτούν και κρύβονται.

Τοξότης

Οι Τοξότες κάνουν έντονη πρώτη εντύπωση. Για κάποιους αυτή η δυναμικότητα ίσως να φαίνεται και σαν κακία. Είναι αρκετά απότομοι και μιλούν πάντα πριν καν σκεφτούν - πράγμα που τους βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Θα πρέπει να κάνουν μία παύση πριν γράψουν ή μιλήσουν και να σκεφτούν πρώτα, έτσι ώστε τα βέλη τους να μην πληγώσουν τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άγρυπνοι φρουροί. Μπορεί αυτό να τους προστατεύει σε μερικές καταστάσεις, αλλά τους κάνει να δείχνουν και πιο απότομοι. Είναι σκληροί με την κριτική τους μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως "θα έπρεπε" να είναι. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και απλά να διασκεδάσουν λίγο. Δε χρειάζεται να βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση - χαλαρώστε και έτσι θα χαλαρώσουν και οι υπόλοιποι μαζί σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.