ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 25/11: Η καρδιά κρύβει το μυστικό που ψάχνετε -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Αναστασία Τσαγκάρη

24 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια 25/11: Η καρδιά κρύβει το μυστικό που ψάχνετε -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη ετοιμάζεται για το ταξίδι της στον σοβαρό και γήινο Αιγόκερω απόψε αργά το βράδυ οπότε καλό θα ήταν να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις σήμερα όσο αφορά θέματα συνεργασιών και σχέσεων γιατί δεν έχει πολύ ενέργεια. Σημαντικές εξελίξεις από αύριο και μετά. Επίσης ο Ήλιος με τον Ουρανό δεν είναι σε καλή θέση. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και να θέλουμε να βρούμε μια καλή λύση και να διατηρήσουμε την ισορροπία σε ένα θέμα που μας απασχολεί θα πρέπει να καταβάλουμε περισσότερη ενέργεια από ότι συνήθως. . .

Κριός

Είναι γεγονός πως είσαι πάντα σε ετοιμότητα και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Σήμερα αυτό θα είναι εφικτό μόνο αν προσαρμόσεις τα όνειρα σου με ρεαλιστικές προσδοκίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η διαίσθηση σου είναι ενεργή σήμερα και μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Η παρορμητική και ανυπόμονη στάση για κάτι που θέλεις να κάνεις μπορεί να είναι η αρχική σου αντίδραση ωστόσο γνωρίζεις πως ρισκάρεις να μην φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, δρώντας με αυτόν τον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η υπομονή και επιμονή σήμερα είναι σημαντική για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Ωστόσο χρειάζεται να έχεις τον προσανατολισμό σου στο αύριο και όχι να σπαταληθείς σε πολλές λεπτομέρειες του σήμερα ή αναλύσεις του χτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η υπομονή σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει στο δρόμο που θέλεις. Προβλήματα και σκέψεις μπορεί να σε αποθαρρύνουν αλλά ξέρεις πως είναι σπατάλη χρόνου αν σκεφτείς πως μόνο η δουλειά και η ενήλικη στάση μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ειλικρίνεια σήμερα θα είναι όχι μόνο αρεστή από τους γύρω σου αλλά θα δημιουργήσει και ένα περιβάλλον με ασφάλεια. Τα υγιή όρια μπαίνουν όταν είσαι σε επαφή με το εδώ και τώρα και δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να κατανοήσουν καλά τις προθέσεις σου.

Παρθένος

Σήμερα επιθυμείς να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει και όχι απαραίτητα με αυτό που έχεις προγραμματίσει ή που σου επιβάλλει η εργασία σου .Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός σήμερα για σένα και πιθανά θα χρειαστεί να πεις λιγότερα και να κάνεις περισσότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η μέρα είναι περιπετειώδης για σένα και δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να δεις αυτό που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα με κέντρο εσένα. Καταρχάς πρέπει να είσαι ευγνώμον γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις αρωγό την διαίσθηση στα βήματα σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να σταθείς σε λεπτομέρειες και πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και να μετρήσεις τις απώλειες σου. Ή μπορείς να μετρήσεις τις επιτυχίες σου, τις ολοκληρωμένες δουλειές, την επιτυχία που γνώρισες και την ανταμοιβή που πήρες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η ευγένεια και η καλοσύνη είναι αρετές πολύ χρήσιμες σήμερα για οτιδήποτε κάνεις. Μέσα από τον καλό σου λόγο και την συμπαράσταση σου μπορείς να δώσεις φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να βγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητάς ή εργασίας σου. Άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις και τις σκέψεις και αφέσου σε αυτό που φέρνει η στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.