Τα 4 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στο 2020

The Jennettes
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Οι αρχές του Ιανουαρίου φέρνουν μαζί του και μια νέα αρχή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφορτωθείτε και να αφήσετε πίσω ό, τι συνέβη κατά το προηγούμενο έτος, ενώ ταυτόχρονα καλό είναι να κοιτάζετε μπροστά για νέες ευκαιρίες.

Και για μερικά ζώδια, αυτό είναι πιθανό να περιλαμβάνει έναν νέο έρωτα και μια καινούργια αγάπη. Έτσι, εάν ψάχνετε έναν νέο σύντροφο, συνεχίστε να είστε εκεί έξω και να είστε ανοιχτοί. Ποια ζώδια όμως θα βρουν σίγουρα έναν νέο έρωτα μέσα στο 2020 που έρχεται γεμάτο ελπίδα;

Κριός

Το 2020 είναι μια ευκαιρία για τον σκληρό Κριό να μαλακώσει, να προσφέρει τα συναισθήματα και την ευαισθησία του σε έναν νέο σύντροφο. Συνήθως, ο Κριός κινείται με γρήγορο ρυθμό, εστιάζοντας ταυτόχρονα στους δικούς του στόχους και ημερήσιες υποχρεώσεις του. Είναι η χρονιά, όμως, που ο Κριός μπορεί να προσπαθήσει να ανοιχτεί περισσότερο σε ένα πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για αυτόν.

Παρθένος

Ο ηγέτης της Παρθένου, ο Ερμής, συναντά τον τυχερό Δία ακριβώς την 1η Ιανουαρίου. Αυτή η πλανητική πτυχή δεν σημαίνει μόνο την ευκαιρία για τον Παρθένο να βρει τύχη, αλλά και τον ενθουσιασμό, την απόλαυση και την περιπέτεια που έρχεται με μια νέα σχέση. Πρέπει, όμως, να προσέχει να μην βάλει όλες τις προσδοκίες του για ευτυχία σ 'αυτό το άτομο, αφού πιθανότατα θα απογοητευθεί. Τούτου λεχθέντος, ό, τι συμβαίνει μπορεί ακόμα να έχει νόημα - και πολύ διασκέδαση.

Τοξότης

Στις 3 Ιανουαρίου, ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας μαζί του ένα επιπλέον λάκτισμα πυρκαγιάς, που θα αφήσει αυτούς τους ανθρώπους να αισθάνονται ακόμα πιο ενθουσιασμένοι και περιπετειώδες από το συνηθισμένο. Ο Τοξότης από τη φύση του θέλει να απολαμβάνει αυτό που του προσφέρει η ζωή και με αυτή τη διαμετακόμιση, θα νιώσει πιο ζωντανός και θα μπορεί να αναζητήσει νέες σέξι και ερωτικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Καθώς μπαίνουμε στο 2020, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα είναι ακριβώς στη μέση της μετάβασης μέσω του Υδροχόου, δείχνοντας πως αυτό το ζώδιο όχι μόνο μπορεί να αγαπά περισσότερο τον εαυτό του και τους άλλους, αλλά και να ενσωματώνει την δεκτική ενέργεια της Αφροδίτης προκειμένου να κάνει μια νέα σχέση στη ζωή του. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα εμπειρία για τον Υδροχόο, δεδομένου ότι συνήθως θέλει να κάνει το δικό του.