ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που υποκρίνονται και είναι τοξικά στις σχέσεις


The Jennettes

26 Δεκεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που υποκρίνονται και είναι τοξικά στις σχέσεις

Όταν λέμε πως κάποιο άτομο δεν φημίζεται για την αυθεντικότητα του, συνήθως ισχυριζόμαστε ωραιοποιημένα πως είναι ψεύτικο.

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένα αστρολογικά σημάδια που εντοπίζονται σε πέντε ζώδια, κάνοντάς τα τοξικά στις σχέσεις και μη αυθεντικά.

1. Δίδυμος

Η ανικανότητα αυτού του ζωδίου να επικοινωνήσει τα πραγματικά του συναισθήματα μπερδεύει τα άτομα που το συναναστρέφονται, απορώντας για την πραγματική ταυτότητα ενός Διδύμου. Η τοξικότητα είναι επακόλουθο της μη αυθεντικότητας, από την οποία χαρακτηρίζεται ένας τυπικός Δίδυμος. 

2. Ζυγός

Ο Ζυγός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους υποκριτές του ζωδιακού ενώ ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τους άλλους. Ένας κλασικός Ζυγός δύσκολα θα παραδεχτεί την αρνητική του στάση, γεγονός το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα τοξικό σε μία σχέση. 

3. Τοξότης

Ο Τοξότης εμφανίζεται με υπερβολική αυτοπεποίθηση κάποιες φορές, που συνήθως είναι συνέπεια της ανασφάλειας, την οποία θέλει να κρύψει. Η γνησιότητα του χαρακτήρα του δεν γίνεται εμφανής επειδή φοβάται ότι η προσωπικότητά του δεν θα γίνει αποδεκτή από τους άλλους με αποτέλεσμα να προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος.  

4. Σκορπιός

Ο Σκορπιός, παρόλο που προσπαθεί να πείσει για το αυθεντικό του χαρακτήρα του, δεν πείθει τους γύρω του. Το χαρακτηριστικό που τον "σώζει", είναι η καλή αίσθηση του χιούμορ που θα κερδίσει τον απέναντί του εάν φυσικά καταφέρει να αποφύγει τον σαρκασμό, που συχνά ακολουθεί τα αστεία του.

5. Ιχθύς

Ο Ιχθύς χάνει την ταυτότητα του όταν πιέζεται πολύ και μπορεί να γίνει εύκολα τοξικός σε μια σχέση. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να απογοητεύει κανέναν γι΄αυτό και προσαρμόζεται στη φύση του χαρακτήρα του κάθε ατόμου που συναναστρέφεται, χάνοντας τη γνησιότητα του. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.