ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/12: Αν θέλετε περισσότερα, δώστε περισσότερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια 27/12: Αν θέλετε περισσότερα, δώστε περισσότερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο μετά την Ηλιακή έκλειψη ο Ήλιος ενώνεται με τον Δία στον ουράνιο θόλο. Οι παλμοί ανεβαίνουν και μπορούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτή την στιγμή νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα και είναι αλήθεια πως πολλές ανεξερεύνητες δυνατότητές σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα προσθέτει μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης, ζητώντας να οριοθετηθούν πράγματα και καταστάσεις ώστε να αφαιρεθεί άσκοπο επιπλέον βάρος από τους ώμους μας.

Κριός

Τώρα είναι στιγμή όπου μπορείς να βρεις αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε εργασιακά και κοινωνικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να ρίξεις μια αντικειμενική ματιά στα γεγονότα της ζωής σου και να σταθείς εκεί που προκαταλήψεις έχουν δημιουργήσεις στερεότυπα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Οι προσδοκίες και οι επιθυμίες χρειάζονται να ανανεώνονται όταν βλέπουμε πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Αλλαγή σχεδίων, αλλαγή τρόπου δράσης, αλλαγή πλεύσης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η προσπάθεια να δημιουργηθούν γέφυρες μεταξύ εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς και σε συντροφεύουν τώρα φαίνεται να είναι ευκολότερη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ενέργεια σου είναι δυνατή και θέλεις να τακτοποιήσεις όχι μόνο εκκρεμότητες αλλά να κλείσεις κυρίως ότι σε αγχώνει και θέλει πολύ ενέργεια από εσένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η εστίαση σε κάτι που έχεις τον έλεγχο θα σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ότι να ασχοληθείς με κάτι το οποίο δεν το γνωρίζεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από άλλους ένα θέμα που σε αφορά. Είτε σχετίζεσαι άμεσα είτε έμμεσα σήμερα αν επιμείνεις να τους πείσεις για το διαφορετικό θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να σταθείς πάνω από τις καταστάσεις. Όχι με υπεροψία αλλά με το χέρι στην καρδιά και την ανοιχτή σου αγκαλιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Άνοιξε την αγκαλιά σου και μίλησε από την καρδιά σου. Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στα συναισθήματα σου ακόμη και αν οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι αρκετά αυταρχικός/ή αν προσπαθήσεις να επιβληθείς σε σχέση με ένα θέμα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια μέρα ενδοσκόπησης για εσένα. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις βαθύτερα στρώματα και να αντιληφθείς αλήθειες που σε χαρακτηρίζουν και χρειάζεται να τους δώσεις σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα σου δίνει απλόχερα την ευκαιρία να βρεθείς με ανθρώπους, ομοϊδεάτες ή/και καλούς φίλους και να χαρείς μέσα από αυτή την σύνδεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.