ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα την Πρωτοχρονιά


The Jennettes

31 Δεκεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα την Πρωτοχρονιά

Η πρωτοχρονιά είναι το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς, φυσικά, αφού είναι η τελευταία μέρα του χρόνου.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που πρόκειται να περάσουν πολύ καλά εκείνο το βράδυ - αλλά αν το δικό σας δε βρίσκεται στη λίστα αυτό δε σημαίνει πως δεν θα περάσετε καλά. Πρέπει να θυμάστε πως η αστρολογία είναι ένα εργαλείο και αυτά μία γενική ανάλυση.

Δείτε παρακάτω τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα

Ταύρος

Θα νιώθετε πολύ κοινωνικοί και η αυτοπεποίθησή σας θα ξεχειλίζει. Ο ήλιος θα βρίσκεται στον ένατο οίκο των ευκαιριών και της προσωπικής φιλοσοφίας, έτσι ξέρουμε σίγουρα πως ο Ιανουάριος θα είναι πολύ καλός μήνας. Η σελήνη θα βρίσκεται στον Ιχθύ, οπότε σίγουρα θα υπάρξουν κάποια τετ-α-τετ που θα σας διασκεδάσουν.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα απ' το γεγονός πως είστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι να καλωσορίσετε τη νέα χρονιά, είστε και σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο όσον αφορά την αυτοπεποίθησή σας. Ξέρετε ποιοι είστε και είστε έτοιμοι για να το μεγάλο σας ντεμπούτο. Ο ήλιος βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σας και η σελήνη στον Ιχθύ. Απλά περιμέντε μέχρι το ρολόι να χτυπήσει μεσάνυχτα.

Ιχθείς

Γελάτε, φλερτάρετε, κοινωνικοποιήστε και είστε στο mood να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Περιμέντε, όμως, είναι παραμονή πρωτοχρονιάς, οπότε μην ξεφύγετε εντελώς. Η σελήνη βρίσκεται στον Ιχθύ, οπότε μην ανησυχείτε, θα έχετε κάθε διάθεση να αδράξετε τη μέρα. Ο ήλιος βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο της φιλίας και των κοινωνικών συναναστροφών σας, οπότε κάνετε ήδη νέους φίλους και γνωριμίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.