ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος του Λύκου: Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις η πρώτη Πανσέληνος του 2020


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Η Πανσέληνος του Λύκου: Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις η πρώτη Πανσέληνος του 2020

Η πρώτη Πανσέληνος για το 2020 έρχεται το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου και θα επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλους μας.

Μάλιστα, η «πανσέληνος του λύκου», όπως είναι γνωστή, θα συνδυαστεί με μια έκλειψη παρασκιάς του φεγγαριού, η οποία θα είναι ορατή και από την Ελλάδα. Η πανσέληνος μπαίνει μέσα στη σκιά της γήινης παρασκιάς, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα η Σελήνη να σκοτεινιάζει εν μέρει, αλλά όχι τελείως, όπως σε μια κανονική έκλειψη, όταν το φεγγάρι εισέρχεται στο εσωτερικό τμήμα της σκιάς του πλανήτη μας. Η σημερινή μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν έντονες καταστάσεις, στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Ενώ είναι δυνατόν να υπάρξουν ακραία φαινόμενα θυμού και παροξυσμού, φέρνοντας σε δύσκολη θέση συναδέλφους ή συντρόφους.

Η δυναμική και τα γεγονότα της ημέρας δεν εκφράζουν τελειωμένες και δεδομένες καταστάσεις, παρά περισσότερο κάποιες μελλοντικές δυνατότητες, εάν κανείς αξιοποιήσει τον εαυτό του και τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Πάνω από όλα η συγκεκριμένη έκλειψη Σελήνης φέρνει έμπνευση για το πώς μπορεί κανείς να συνδέσει όσα συμβαίνουν.

Συνολικά το 2020 θα υπάρξουν τέσσερις σεληνιακές εκλείψεις, όλες παρασκιάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.