ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα σας φερθούν σαν να είστε γαλαζοαίματοι


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που θα σας φερθούν σαν να είστε γαλαζοαίματοι

Επηρεασμένοι από την παραίτηση του ζεύγους Harry και Meghan Markle, δείτε παρακάτω τα ζώδια που σίγουρα θα σας φερθούν βασιλικά.

Ενώ κάθε σχέση είναι διαφορετική, αυτά τα τρία ζώδια φέρνουν πραγματικά τον ρομαντισμό στο επίκεντρο. Είτε σας εκπλήξουν με ονειρεμένες διακοπές ή με το αγαπημένο σας δείπνο, τα παρακάτω ζώδια ξέρουν πώς να κάνουν τους συντρόφους τους να νιώθουν τελείως ξεχωριστοί.

Λέων

Αν αναζητάτε κάτι εξεζητημένο πρέπει να βρείτε έναν Λέοντα. Ο βασιλιάς της ζούγκλας, έχει στη φύση του βασιλικά χαρακτηριστικά. Οι Λέοντες μπορούν να σας εκπλήξουν μ' ένα απίστευτο πάρτι γενεθλίων ή εξωτικές διακοπές, δείχνοντας σας την αγάπη τους και τον ρομαντισμό τους. Αγαπούν την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι για σπουδαίες κινήσεις.

Ζυγός

Κυριαρχούμενοι από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, οι Ζυγοί είναι απίστευτα αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους. Από το να στέλνουν καθημερινά μηνύματα μέχρι να μαγειρεύουν σπιτικό φαγητό, οι Ζυγοί θα σας συμπεριφερθούν σαν να είστε ο απόλυτος μονάρχης. Φυσικά η φαντασία δεν λείπει, οπότε να είστε έτοιμοι και για νέες περιπέτειες.

Ταύρος

Όταν μιλάμε για πολυτέλεια και λεπτούς τρόπους, πρέπει να αναφερθούμε στους Ταύρους. Οι Ταύροι θέλουν μόνο το καλύτερο όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για όσους είναι δίπλα τους. Αγαπούν τα φανταχτερά δώρα, ενώ όσοι κάνετε σχέση με Ταύρο, θα βιώσετε μεγάλο ρομαντισμό, στοργή και τεράστια συναισθηματική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.