ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο επιλεκτικά στα ραντεβού τους - Ο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν είναι το στοιχείο τους


16 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι πιο επιλεκτικά στα ραντεβού τους - Ο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν είναι το στοιχείο τους

Τα ζώδια που τείνουν να είναι πιο επιλεκτικά στους συντρόφους τους είναι αυτά που έχουν πολύ ξεκάθαρες ιδέες για το τι χρειάζονται. Και η εύρεση αυτών των στοιχείων σε έναν σύντροφο συνδέεται άμεσα με την έλξη, για εκείνους. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και το να βγουν ραντεβού με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους δεν είναι πραγματικά κάτι που θα έκαναν. Αυτά τα ζώδια είναι τρομερά επιλεκτικά στα ραντεβού τους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο τελειομανής του ζωδιακού κύκλου. Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και είναι σκληροί στην κριτική. Μόλις είναι σίγουροι ότι ενδιαφέρονται να επιδιώξουν πράγματα, μια πιο ήπια, πιο τρυφερή πλευρά τους βγαίνει.

Αιγόκερως

Όπως και ο Παρθένος, ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης με μια πολύ ρεαλιστική άποψη για το τι θέλουν στη ζωή. Και ναι, αυτό σίγουρα εκτείνεται σε αυτό που θέλουν σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει έναν σύντροφο που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Βλέπουν τα ραντεβού ως χάσιμο χρόνου, οπότε αν σας το ζητήσουν σημαίνει πως έχετε περάσει το τεστ.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος, οπότε σπάνια αισθάνεται την ανάγκη να βγει ραντεβού. Απολαμβάνουν το χρόνο μόνοι τους. Ο Υδροχόος είναι επίσης μια πολύ μοναδική προσωπικότητα. Το να βρει κάποιον να του ταιριάζει είναι πρόκληση. Αυτό εξηγεί γιατί πολλές φορές ο Υδροχόος καταλήγει να μείνει με κάποιον από το φιλικό του περιβάλλον. Είναι πολύ επιλεκτικοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.