ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια για ραντεβού που θα σας μείνουν αξέχαστα


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2020

Τα 4 ζώδια για ραντεβού που θα σας μείνουν αξέχαστα

Το να κερδίσει κανείς τις εντυπώσεις από το πρώτο ραντεβού μπορεί να θέλει τέχνη για τους περισσότερους, αλλά τα παρακάτω ζώδια μπορούν να σας αποδείξουν ότι έχουν την επιτυχία στο τσεπάκι!

Εάν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τότε αναμφίβολα, κλέβετε τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού.

1. Κριός

Το εξωστρεφές ζώδιο του Κριού δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα σε αυτά που ξέρουν καλά πώς να εντυπωσιάζουν τον απέναντί τους κατά την πρώτη συνάντηση. Ο Κριός σπάει τον πάγο και χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές που θα γοητεύσουν από τα πρώτα λεπτά το πρόσωπο με το οποίο έχει βγει για πρώτη φορά.

2. Ταύρος

Ο Ταύρος παρόλο που είναι ένα ντροπαλό ζώδιο, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πολύ άνετα μαζί του από τα πρώτα λεπτά. Εάν του αρέσετε, θα κάνει ανοιχτά φλερτ μαζί σας χωρίς να το κρύψει αλλά θα το κάνει σωστά, κερδίζοντας τις σωστές εντυπώσεις.

3. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ αυθόρμητο ζώδιο που ξέρει πώς να προσαρμόζεται εύκολα σε νέες συνθήκες. Εάν έχετε κερδίσει την προσοχή του, τότε είναι σίγουρο πως το ραντεβού μαζί του θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου, περιπέτειας και σίγουρα έντονου φλερτ.

4. Ζυγός

Με έναν Ζυγό θα βγείτε τα καλύτερα ραντεβού της ζωής σας, καθώς ο ίδιος φημίζεται για την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα του. Το πού θα επιλέξει να σας πάει ραντεβού, δεν θα σας απογοητεύσει καθόλου. Απεναντίας, πολύ σύντομα θα θέλετε να βγείτε μαζί του πολλά ακόμη, όπως και με τα τρία παραπάνω ζώδια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.