ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θεωρούνται εφιάλτης για ορισμένες γυναίκες


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια που θεωρούνται εφιάλτης για ορισμένες γυναίκες

Τα δύο φύλα ανέκαθεν δυσκολεύονταν να καταλάβουν το ένα το άλλο.

Μάλιστα, επειδή το κάθε ζώδιο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι άνδρες που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια είναι ικανοί να μετατρέψουν σε εφιάλτη τη ζωή ορισμένων γυναικών.

Καρκίνος

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου κυριεύονται από το συναίσθημα. Εάν ερωτευτούν, μπορούν να γίνουν οι ιδανικοί σύντροφοι. Όταν, όμως, δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους, αντιμετωπίζουν τις πιθανές συντρόφους τους σαν ψυχολόγους και δεν τους παρέχουν τη σταθερότητα που χρειάζονται.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι χειριστικοί, και φτάνουν την υπομονή της συντρόφου της στα άκρα. Δε δέχονται την απόρριψη και, σε περίπτωση χωρισμού, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όσο ανεξάρτητοι θέλουν να φαίνονται.

Ταύρος

Πεισματάρηδες και ρεαλιστές, δε διαχειρίζονται σωστά τα συναισθήματά τους. Γίνονται ρομαντικοί, αλλά μόνο όταν έχουν καλή διάθεση. Όταν αυτό δε συμβαίνει, προσπαθούν να καταστρέψουν και εκείνη της συντρόφου τους, ενώ θα τη γεμίσουν ενοχές επειδή δε συμμερίζεται την κακοκεφιά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.