ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι τα πιο επικίνδυνα μέσα σε μία σχέση


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι τα πιο επικίνδυνα μέσα σε μία σχέση

Όλοι γνωρίζουμε πως κανείς μας δεν είναι τέλειος αφού έχουμε θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά, τα οποία μας αντιπροσωπεύουν.

Αλλά όταν ένα στοιχείο του χαρακτήρα μας τείνει να γίνει επικίνδυνο, τότε χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή, όπως και με τα παρακάτω ζώδια.

1. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι φαινομενικά ένα αρκετά ανέμελο ζώδιο αλλά η "διπλή" του φύση, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αρκετές απρόβλεπτες αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο και να φτάσει στα άκρα με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, ιδίως αν το προκαλέσετε. Αν αντίθετα του προσφέρετε τρυφερότητα, θα τη λάβετε εις διπλούν.  

2. Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, αλλά εάν τον πληγώσετε ή δεν του φερθείτε καλά, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλες τις συνέπειες. Εάν πάλι του δείξετε μόνο αγάπη, θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο.

3. Σκορπιός

Δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί έκπληξη που το ζώδιο αυτό βρίσκεται στο top 3 του κινδύνου. Σίγουρα, δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με τον θυμό ενός Σκορπιού. Αν ξυπνήσετε την "κακή" φύση αυτού του ζωδίου, να ξέρετε ότι μπορεί να γίνει ένα από τα πιο χειριστικά και επικίνδυνα ζώδια του ζωδιακού. Αν όμως, δώσετε αγάπη σε έναν Σκορπιό, θα λάβετε αιώνια αφοσίωση. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.