ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λειτουργούν στις σχέσεις τους με περισσότερο πάθος


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που λειτουργούν στις σχέσεις τους με περισσότερο πάθος

Όλοι οι άνθρωποι δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο στις σχέσεις τους.

Κι αυτό μπορεί να το δει κανείς και με βάση την αστρολογία. Άλλα ζώδια κάνουν πιο παθιασμένες σχέσεις κι άλλα όχι και τόσο. Ποια είναι τα ζώδια, λοιπόν, που βάζουν μεγαλύτερο πάθος στις σχέσεις τους;

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, είναι επίσης το πρώτο που αναφέρεται σε ότι αφορά το πάθος. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Ο Κριός είναι ένα εξαιρετικά αγνός στην καρδιά και αφοσιωμένος στον σύντροφό του. Είναι προστατευτικός και ενθουσιώδης -θέλει επίσης να μοιράζεται εμπειρίες με τον σύντροφό του, όσο πιο περιπετειώδεις, τόσο πιο αξιομνημόνευτες για τον Κριό. Όταν ο Κριός ερωτεύεται, κυνηγά την αγάπη άφοβα και με σθένος. 

Λέων

Ένας σύντροφος Λέοντας είναι αρκετά εκφραστικός και ζητά από τον σύντροφό του να το μοιραστεί αυτό μαζί του στη σχέση. Ο Λέων είναι ένα από τα πιο αγαπησιάρικα, ρομαντικά και παθιασμένα ζώδια, ακόμα κι αν τείνει να είναι λίγο δραματικός. Το δράμα είναι ο τρόπος τους για να εκφράζουν πόσο συναρπαστικοί είναι και το πώς νιώθουν για τον άλλον. Κι αν μπορείτε να αντέξετε λίγο δράμα στη σχέση, ο Λέων θα σας επιβραβεύσει με το να εκφράζει τον εαυτό του πολύ ανοιχτά. 

Τοξότης 

Ο Τοξότης σύντροφός σας θα θέλει η σχέση σας να είναι γεμάτη ενθουσιασμό, αφού διψά για περιπέτεια. Ένας Τοξότης σε μία σχέση θα θέλει να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σύντροφό του και να ανακαλύψει άγνωστα εδάφη, κάτι που κρατά τη σχέση ζωντανή. Και είτε αυτό σημαίνει πραγματική, σωματική περιπέτεια ή όχι, ο Τοξότης θα θέλει να σας πάρει μαζί του σε αυτό το ταξίδι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.