ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη των άλλων


29 Φεβρουαρίου 2020

Τα 4 ζώδια που δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη των άλλων

Οι άνθρωποι πολύ συχνά διαφωνούν, κι αυτό μπορεί να γίνει εύφορο έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Υπάρχουν όμως μερικοί ακροατές οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι και δε δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γνώμη των συνομιλητών τους. Αν βρεθείτε απέναντι σε κάποιο τέτοιο άτομο, οι πιθανότητες λένε ότι ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκετοι ξέρουν τι κάνουν και προτιμούν οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί τους παρά να τους αμφισβητούν. Δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι κάνουν λάθος, ή ότι κάποιος άλλος έχει δίκιο, ειδικά σε θέματα δουλειάς. Μερικές φορές δείχνουν ότι είναι ανοιχτοί σε άλλες γνώμες, αλλά δεν είναι αλήθεια. Οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα.

Κριός

Οι Κριοί δεν θέλουν τη γνώμη σας, ιδιαίτερα αν αφορά κάτι που πρόκειται να κάνουν. Δεν τους νοιάζει αν νομίζετε ότι είναι χαζό ή ριψοκίνδυνο. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας συμβουλεύοντας έναν Κριό, γιατί θα κάνουν ούτως ή άλλως το δικό τους. Είναι παρορμητικοί, και ακούνε μόνο όσους θέλουν να τους ενθαρρύνουν.

Ταύρος

Η ξεροκεφαλιά των Ταύρων είναι πασίγνωστη και αφορά σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής τους. Δεν πρόκειται να ρωτήσουν τη γνώμη κανενός άπαξ και αποφασίσουν κάτι. Ακόμη κι αν ένα μέρος τους συμφωνεί με τη διαφωνία σας, ο Ταύρος δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Αφήστε τους να κάνουν το δικό τους.

Παρθένος

Αν ο Παρθένος έχει μια άποψη για κάτι, οι πιθανότητες λένε ότι έχει επιχειρήματα για να τη στηρίξει. Έχει κάνει έρευνα, έχει μελετήσει κι έχει σχηματίσει γνώμη με βάση όλα αυτά. Είναι έξυπνοι και δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους για να τους πουν κάτι εξυπνότερο. Σίγουρα θα δείξουν ότι σας ακούνε, και σίγουρα θα έχουν ήδη βγάλει το δικό τους συμπέρασμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.