ΖΩΔΙΑ

Ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια


The Jennettes

2 Μαρτίου 2020

Ο Μάρτιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια

Ο Μάρτιος έχει μόλις λίγες ώρες που έκανε την επίσημη έναρξή του και από αστρολογική άποψη, κάποια άτομα θα ευνοηθούν πολύ περισσότερο σε σχέση με κάποια άλλα. Εάν ανήκετε στα τρία παρακάτω ζώδια, να ξέρετε πως ο μήνας που μόλις υποδεχτήκαμε, θα είναι πολύ καλός μαζί σας.

Κριός

Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί λίγο το τελευταίο διάστημα, αλλά να είστε σίγουροι πως ο μήνας των γενεθλίων σας θα επανορθώσει για όλα! Μαζί του φέρνει ανανέωση και τη χαρίζει στη σχέση σας ενώ εάν είστε μόνοι, κάτι πολύ καλό πρόκειται να σας συμβεί. Είναι ο κατάλληλος μήνας για μια καινούρια αρχή και μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ταύρος

Περίοδος ανακατατάξεων και αλλαγών για εσάς, τους Ταύρους αλλά να ξέρετε πως ο Ουρανός φροντίζει για το καλό σας. Ό,τι δεν σας γεμίζει και αφήνει κενά μέσα σας, έρχεται να το ταρακουνήσει ο πλανήτης των αλλαγών προκειμένου να ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Μπορεί να υπερβάλλετε ίσως για κάποια πράγματα, αυτόν τον μήνα αλλά να ξέρετε πως οι αλλαγές που θα δείτε, θα λειτουργήσουν όλες υπέρ σας και θα ανοίξουν νέους δρόμους που ούτε καν φανταζόσασταν.

Καρκίνος

Μπορεί να κάνετε παράπονα εύκολα αλλά μέσα στον Μάρτη δεν θα υπάρχουν πολλά, για τα οποία θα μπορείτε να παραπονεθείτε. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και θα πλησιάσετε πολύ κοντά σε ό,τι σας κάνει πραγματικά χαρούμενους! Αυτός ο μήνας θα είναι η αρχή πολλών θετικών εξελίξεων στη ζωή σας, κοιτάξτε να το απολαύσετε στο έπακρο και να αξιοποιήσετε πλήρως τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.