ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θα έχουν τόσο μεγάλη τύχη όσο διαρκεί ο Ανάδρομος Ερμής


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που δεν θα έχουν τόσο μεγάλη τύχη όσο διαρκεί ο Ανάδρομος Ερμής

Ο ανάδρομος Ερμής έχει μία πολύ κακή φήμη και μόνο στο άκουσμά του, προκαλεί άγχος και πανικό.

Missing content item.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή ως μία ευκαιρία να αφήσουμε πράγματα πίσω μας που δεν μας εξυπηρετούν πια και να προχωρήσουμε μπροστά. Δείτε τι συμβουλή πρέπει να ακολουθήσετε αν είστε ένα από αυτά τα τρία ζώδια:

Δίδυμος

Είστε χαρούμενοι με την επαγγελματική σας ζωή, Δίδυμοι; Αν είστε, τότε υπέροχα, αν και αυτή η ανάδρομη πορεία να θα σας κάνει να σκεφτείτε τις επαγγελματικές σας επιλογές και τη φήμη σας στον κόσμο. Κάτι άλλο που πρέπει να πούμε είναι πως μπορεί να έχετε κάποιες παρεξηγήσεις με ένα άτομο σε θέση εξουσίας ή πάνω από σας στον χώρο εργασίας. Τίποτα δεν είναι συμπτωματικό, οπότε μην απορρίπτετε τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Λέων

Παίρνετε αυτό που σας αξίζει στις στενές σας σχέσεις, Λέοντες; Ή μάλλον, δίνετε όσα παίρνετε; Αυτό που θα μπορούσε να έχει να κάνει με την σεξουαλική σας ζωή ή τα κοινά σας οικονομικά. Για όσους ανανεώνουν την ασφάλειά τους, υπογράφουν συμβόλαια ή κάνουν κοινές επενδύσεις, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μπορεί να υπάρξει λίγη γραφειοκρατία που πρέπει να ξανακοιτάξετε πριν προχωρήσετε μπροστά. Κάντε υπομονή.

Τοξότης

Οι αγαπημένοι σας είναι το παν. Νιώθετε το σπίτι σας, πραγματικό σπίτι; Ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Είναι μία καλή στιγμή να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Επίσης, μπορεί να έχετε μία διαμάχη με κάποιον συγγενή ή κοντινό μέλος της οικογένειας αυτή την περίοδο, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε το δράμα. Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι για να επισκεφθείτε ξανά την παιδική σας ηλικία, τις ρίζες σας και την αίσθηση ασφάλειά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.