ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι


The Jennettes

28 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Το να βρει κανείς τον ιδανικό σύντροφο, μοιάζει αρκετά δύσκολη αποστολή σήμερα, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την αποστολή στο φεγγάρι. Ωστόσο, κάποια ζώδια φαίνεται πως γνωρίζουν καλά πώς να είναι ιδανικοί σύντροφοι, δημιουργώντας τα πλαίσια μιας ονειρεμένης σχέσης. Δείτε ποια είναι αυτά:

Παρθένος

Ο κλασικός Παρθένος είναι το ιδανικό του τέλειου συντρόφου. Αφοσιώνεται τόσο πολύ στη σχέση του και είναι τόσο ρομαντικός που πραγματικά κατορθώνει να δημιουργεί την τέλεια σχέση. Κάνει τα πάντα για να μην σας απογοητεύει και θέλει κάθε στιγμή να σας βλέπει χαρούμενη οπότε ο τίτλος του ιδανικού συντρόφου του ανήκει.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να περνάει καλά και δεν μπορεί την πίεση. Του αρέσουν οι περιπέτειες και το καλύτερο είναι ότι θέλει να τις ζει με τη σχέση του και μόνο. Θέλει οικογένεια, παιδιά, είναι σπιτόγατος και δεν έχει μάτια για καμία άλλη γυναίκα πέρα από εσάς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ζει σε ένα δικό του μυστικό σύμπαν, αλλά φροντίζει να έχει μαζί του σε αυτό κι εσάς. Μην ξεχνάτε να του κάνετε εκπλήξεις και γενικότερα να κρατάτε τον έρωτα μεταξύ σας αναμμένο και να είστε σίγουρες ότι εκείνος θα κάνει ακόμα περισσότερα για τον έρωτα της ζωής του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.