ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ξέρουν να κερδίζουν μετά από κάθε διαφωνία


The Jennettes

3 Απριλίου 2020

Τα 3 ζώδια που ξέρουν να κερδίζουν μετά από κάθε διαφωνία

Όταν ξέρεις πώς να κερδίζεις πάντα μετά από έναν τσακωμό ή μια διαφωνία, δεν έχουν σημασία οι λόγοι για τους οποίους έρχεσαι σε αντιπαράθεση γιατί πάντα νιώθεις νικητής. Υπάρχουν ζώδια που ξέρουν καλά πώς να το κάνουν και άλλα που απλά παραδέχονται τα λάθη τους και υποχωρούν.

Ακολουθούν τα ζώδια που ασκούν τέλεια την "τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο".

1. Κριός

Ο Κριός είναι πολεμιστής και είναι προετοιμασμένος για όλες τις μάχες. Είναι πάντα έτοιμοι να επιτεθούν για να κερδίσουν. Ο Κριός πιστεύει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αν σας αγαπούν, θα μπορούσαν να μειώσουν τη ρητορική και να είναι λίγο πιο ευγενικοί, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να είναι νικητές μετά από μια αντιπαράθεση.

2. Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει κυβερνήτη τον Ερμή, έτσι είναι όλα σχετικά με την επικοινωνία. Τους αρέσει να μιλάνε με ανθρώπους, να απορροφούν πολλές πληροφορίες και γι 'αυτό τείνουν να γνωρίζουν τα πάντα για όλους. Εάν προσπαθείτε να κερδίσετε μια διαφωνία με Δίδυμο, καλή τύχη. Απλά δεν μπορείτε να κερδίσετε. Οι Δίδυμοι είναι τόσο σκληροί επειδή ξέρουν πως μπορούν να παίξουν με τις λέξεις.

3. Λέων

Ένας Λέων θα συνοδέψει τα επιχειρήματα του με ένα φάκελο αρχείων γεμάτο λεπτομέρειες, έρευνα και πληροφορίες. Έχουν έτοιμα επιχειρήματα. Αυτό τους κάνει να αισθάνονται ισχυροί και ότι έχουν το πάνω χέρι. Δεδομένου ότι χρειάστηκαν χρόνο να διερευνήσουν τα γεγονότα, το να τους δείξει κανείς ότι δεν είναι εντελώς σωστοί, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είστε έτοιμοι να τους αντικρούσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.