ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα


The Jennettes

19 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει δυναμικά και όλο και η ομαλότητα μπαίνει σιγά σιγά ξανά στη ζωή μας. Όμως ορισμένα άτομα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα σε διάφορα θέματα.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

 
Σκορπιός

Ο Ήλιος στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, όπου καλείστε να επιδείξεις ευλυγισία , προκειμένου να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Η Νέα Σελήνη, από την άλλη, θα σας δημιουργήσει πονοκέφαλο σε θέματα οικογενειακά και ίσως από τα αυξημένα έξοδα που θα έχετε, προκειμένου να καλύψετε έκτακτες ανάγκες του σπιτιού ή αγαπημένων σας προσώπων.

Λέων

Η Νέα Σελήνη και η συμμετοχή του Κρόνου που είναι απέναντί σας, δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις με φιλικό σας πρόσωπο. Πολύ πιθανός είναι και ο διαξιφισμός σας με το ταίρι σας ή άτομο που σας αρέσει.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη, συνοδευόμενη από τον Κρόνο, στις 22/5 στον 7ο οίκο σας, θα σας αναγκάσει να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στο ταίρι σας ή έναν συνεργάτη σας και να κουβεντιάσετε μαζί τους, αντί να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα ή να κάνετε εικασίες. Ωστόσο, δε θα βρείτε πολύ πρόθυμη την άλλη πλευρά, ίσως γιατί θεωρεί ότι είναι δικό σας πρόβλημα.


 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.