ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο


The Jennettes

22 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την πραγματική σας δύναμη και να την αφήσετε να εξαπλωθεί.

Αυτή είναι μια συναισθηματική και διαισθητική εποχή του χρόνου, οπότε αν το ζώδιό σας είναι κάποιο από τα παρακάτω, αυτή η εβδομάδα θα είναι μαγική.

Καρκίνος

Νιώθετε πολύ αγάπη για τον κόσμο γύρω σας. Έχετε τόσο πολύ δύναμη για να δημιουργήσετε αληθινά πνευματική τέχνη και να ξεπεράσετε τη μονοτονία της πραγματικότητάς σας αυτήν την εβδομάδα. Η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει προς τη δημιουργία και τη φιλία, καθώς και για την αγάπη και τον ρομαντισμό.

Σκορπιός

Έχετε πιθανώς ζητήσει από εσάς τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ποιοι είστε και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Δεν υπάρχει όμως μία απάντηση - υπάρχουν αμέτρητες απαντήσεις. Είστε πολλά πράγματα και πρέπει να είστε ό, τι και αν επιλέξετε. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να κάνετε κάτι που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε.

Ιχθείς

Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε εντελώς την προοπτική σας αυτήν την εβδομάδα. Εάν έχετε πρόβλημα και δεν βλέπετε τις ευκαιρίες γύρω σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στην ομορφιά που σας περιβάλλει. Αντί να είστε απαισιόδοξοι ή απαθείς, αδράξτε την ευκαιρία για κάτι νέο. Εάν σας προσκαλέσουν κάπου, γιατί να μην πάτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.