ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν την υπόλοιπη εβδομάδα


The Jennettes

26 Μαΐου 2020

Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν την υπόλοιπη εβδομάδα

Μερικές φορές, τα πράγματα πρέπει να πάρουν διαφορετική τροπή, πριν να μπορέσουν να μπουν ξανά σε σειρά, βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε ότι ποτέ δεν θέλατε πραγματικά αυτό που νομίζατε ότι θέλατε.

Για ποια ζώδια θα είναι λίγο πιο δύσκολη αυτή η εβδομάδα;

Δίδυμος

Βαθιά κάτω, ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς τους Διδύμους και τι δεν είναι. Μερικές φορές, η ιδέα σας για το μέλλον δεν είναι αυτή για την οποία παλεύετε. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο επειδή έχετε σκοπό να κάνετε κάτι καλύτερο. Κάτι που μόλις αρχίσατε να καταλαβαίνετε. Απομακρυνθείτε από το ότι δεν έχει θέση στο μέλλον σας.

Λέων

Ξεκουραστείτε εσείς οι Λέοντες, επειδή το υποσυνείδητό σας κατακλύζει το συνειδητό μυαλό σας και αποκαλύπτει τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που ίσως δεν έχετε καν σκεφτεί. Λαμβάνετε καθημερινά σημαντικά σημάδια, χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Αφιερώστε χρόνο για θεραπευτικές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με το παρελθόν σας.

Τοξότης

Εάν ασκείτε πίεση στον εαυτό σας, εσείς οι Τοξότες, προσπαθείτε να βάλετε ένα ευτυχισμένο πρόσωπο και να προσωποποιηθείτε ότι όλα είναι ωραία όταν δεν είναι. Επιπλέον, ξεχνάτε ότι μέσα στο σκοτάδι βρίσκεται η δύναμή σας. Μην φοβάστε να αντιμετωπίζετε τα πιο άβολα συναισθήματά σας και αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τα πάντα, ώστε να τα αφήσετε τελικά να φύγουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.