Τα 3 ζώδια που μπορεί να σας απατήσουν και να μην το καταλάβετε ποτέ

The Jennettes
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Συχνά αναρωτιόμαστε αν ο σύντροφος μας μάς απατά. Κι ακόμα κι αν δεν το μάθουμε ποτέ φαίνεται πως ζωδιακά τουλάχιστον κάποια άτομα είναι πιο πιθανό να απατήσουν και να μην καταλάβουμε απολύτως τίποτα.

Missing content item.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Κριός

Μερικοί άνθρωποι, ακόμα και μετά από ένα φλερτ, νιώθουν τόσες τύψεις που πρέπει να το πουν αμέσως στον σύντροφό τους. Ωστόσο, ο Κριός μπορεί πιο εύκολα να κρατήσει το μυστικό. Κάνουν ό,τι θέλουν και έχουν έναν τρόπο να δικαιολογούν τις πράξεις τους έτσι ώστε να νιώθουν καλύτερα στη συνείδησή τους.

Δίδυμος

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να είναι με έναν άνθρωπο για πάντα, αλλά άλλοι βαριούνται όσο περνάει ο καιρός και τείνουν να ψάχνουν για κάτι διαφορετικό. Το πιο άπιστο ζώδιο θεωρείται ο Δίδυμος. Δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Επειδή τα πάει πολύ καλά με την επικοινωνία μπορεί πολύ εύκολα να απατήσει και να μην το καταλάβετε καν.

Καρκίνος

Το να κρατάς μυστικά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Μπορεί να σε κάνει πολύ πιστό φίλο, για παράδειγμα, ή υπάλληλο. Οι Καρκίνοι είναι πολύ καλοί στο να κρατούν μυστικά και αν απατήσουν, οι σύντροφοι τους δεν θα το καταλάβουν καν. Ωστόσο, οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια που έχουν λιγότερες πιθανότητες να απατήσουν.