ΖΩΔΙΑ

Τα τυχερά ζώδια στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή


The Jennettes

19 Ιουνίου 2020

Τα τυχερά ζώδια στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή

Ο Ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και ήδη η επιρροή του έχει γίνει αντιληπτή. Να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, να μην δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις και να τελειώσουμε όλα όσα δουλεύουμε αντί να ξεκινήσουμε καινούρια. Αν και όλοι θα δυσκολευτούν, υπάρχουν κάποιοι που θα περάσουν λίγο καλύτερα από άλλους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα τυχερά άτομα που δεν θα επηρεαστούν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή;

Αιγόκερως

Μπορεί να σας επηρέασει, αλλά θα σας επιβραβεύσει την ίδια στιγμή. Μην αγνοήσετε τα μηνύματα που σας στέλνει το υποσυνειδητό σας, ακόμα κι όταν το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι και το πιο δύσκολο. Να θυμάστε, δε μπορείτε να πάτε κόντρα στην αλήθεια.

Υδροχόος

Ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σύγχιση από τις πολλές κοινωνικές περιστάσεις, αλλά θα σας ενθαρρύνει να βρείτε ξανά παλιούς φίλους με τους οποίους ενδεχομένως να χάσατε επαφή. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να πάρετε closure από παλιότερες σχέσεις που έχουν μείνει "ανοιχτές" κατά κάποιο τρόπο. Είτε είναι ένα re-union, είτε η φιλία σας επανέλθει, αφήστε την αγάπη να σας θεραπεύσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.