ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την αυριανή έκλειψη ηλίου


The Jennettes

20 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν από την αυριανή έκλειψη ηλίου

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2020 θα γίνει αύριο,  Κυριακή 21 Ιουνίου 2020. Είναι γεγονός ότι οι εκλείψεις μας επηρεάζουν όλους. Όμως κάποιοι την αισθάνονται λίγο παραπάνω.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Κριός

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, τις μνήμες, τις ρίζες σας, αποτελούν τώρα ένα αγκάθι που πονάει όπου καλείστε να το αφαιρέσετε, δηλαδή χρειάζεται να βρείτε κάποιες λύσεις. Βρίσκεστε και εσείς στο δίλημμα επιλογών που αφορούν τους παραπάνω τομείς ενώ οι συνθήκες σας αναγκάζουν να κάνετε το πρέπον, το σωστό, αφήνοντας πίσω σας τα εγωιστικά κίνητρα και αποδεχόμενοι την ροή γεγονότων που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Καρκίνος

Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας εγκαινιάζεται με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, έτσι λοιπόν βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής που καλείστε να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Είστε δεμένοι με το χτες, με τις μνήμες σας, με αυτά που έχετε ζήσει αλλά και με όλα όσα αγαπάτε και κρατάτε πιστά και σταθερά μέσα στην ψυχή σας.

Ζυγός

Ισχυρή είναι η επιρροή που δέχεστε από την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία και σας επηρεάζει σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τον σύζηγο, τον πατέρα ή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τους στόχους που έχετε για το μέλλον και την προοπτική σας. Διαταράσσονται οι βάσεις σας, βρίσκεστε αντιμέτωποι με γεγονότα και εξελίξεις που σας προκαλούν εκνευρισμό ή και που φέρνουν διάσπαση ή και ρήξη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.