Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να πουν το "σ'αγαπώ"

The Jennettes
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

Όσο καλά κι αν πηγαίνει μία σχέση, είναι πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να πουν το «σ’αγαπώ». Είναι απόλυτα κατανοητό, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή και δε θα πρέπει να το εκφράσουμε χωρίς να το εννοούμε. Υπάρχουν, όμως, μερικά ζώδια που δυσκολεύονται λίγο περισσότερο από τα άλλα.

Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες και δύσκολα δεσμεύονται τόσο, ώστε να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «αγάπη» για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους. Θέλουν να ερωτευτούν, θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, όμως δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να έρθει τόσο κοντά με κανέναν.

Σκορπιός

Τους αρέσει η σταθερότητα αλλά δε θέλουν να δείξουν ότι είναι ευάλωτοι. Γι’αυτό, πριν οι Σκορπιοί εκφράσουν τα συναισθήματά τους, θέλουν να ξέρουν ότι η σχέση τους είναι γερά θεμελιωμένη.

Υδροχόος

Έχουν ελεύθερο πνεύμα και η ανεξαρτησία τους αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα. Οι Υδροχόοι δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την ιδέα της δέσμευσης, καθώς θεωρούν ότι θυσιάζουν την προσωπική τους ελευθερία. Όταν, όμως, βρουν έναν άνθρωπο που το αξίζει, θα του δώσουν όσα έχουν.