ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 5/8: Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη βοηθά τα σχέδια σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Αυγούστου 2020

Ζώδια 5/8: Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη βοηθά τα σχέδια σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα σας βοηθά στον κοινωνικό σας τομέα και κάθε είδους επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μέσω της εργασίας σας ή εκμεταλλευόμενη/ος τις γνωριμίες σας να κάνετε επαγγελματικά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με την Σελήνη σήμερα σας ωθεί προς δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Σήμερα η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να βάλετε στο τραπέζι και να επεξεργαστείτε με ευελιξία όλα όσα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει πολύ προσωπικό χαρακτήρα, είτε κάνοντας ενέργειες προς τα έξω είτε προς τα μέσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της σχέση με την Αφροδίτη ευνοούν οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες για έναν κοινό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο είναι έντονη αυτή την περίοδο και η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτές τις αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η ανάγκη να χαρείτε και να βρείτε προσωπική ικανοποίηση είναι έντονη και σήμερα μπορείτε να το πετύχετε αν καταφέρετε να απομονώσετε οτιδήποτε σας θυμώνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε και νοιάζεστε είναι κοντά σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Δώστε την ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Δημιουργικούς τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσω μιας καθημερινής εργασίας και ενασχόλησης δίνει η θετική σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα κινητοποιεί βαθιές επιθυμίες κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.