ΖΩΔΙΑ

7/8: Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σάς βοηθά να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Αυγούστου 2020

7/8: Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σάς βοηθά να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή σήμερα σας φέρνουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό κινητοποιεί ευαίσθητες σας χορδές αλλά η θετική της όψη με τον Ερμή, κυρίως μετά το μεσημέρι διευκολύνει την διεργασία που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες αυτή την στιγμή μπορούν να στηρίξουν μια επιθυμία σας ή να σας δώσουν τις λύσεις που ψάχνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με την θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα δίνουν μεγάλη ώθηση για κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας αναζωπυρώνει την φλόγα που έχετε στην καρδιά σας και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή κυρίως από το απόγευμα και μετά κατευθύνει αυτή την φλόγα προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει ευαίσθητες σας χορδές και αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κάποιες φορές, αν και ο μόνος στόχος είναι το δικό σας όφελος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή κινητοποιούν έντονα σήμερα επαγγελματικά θέματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Εργασιακά θέματα ή βαθύτερες επιθυμίες με κάποιον τρόπο είναι κινητοποιημένα αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας ωθεί να διασκεδάσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους ανθρώπους και να φέρετε την χαρά στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται ανάγκη και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, δεν θα σας απογοητεύσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί αυτή την στιγμή ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την ροή χωρίς την δική σας παρέμβαση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.