ΖΩΔΙΑ

8/8: Σημαντική ώθηση δίνουν σήμερα τα πλανητικά δεδομένα προς εκμετάλλευση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

7 Αυγούστου 2020

8/8: Σημαντική ώθηση δίνουν σήμερα τα πλανητικά δεδομένα προς εκμετάλλευση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η σχέση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και δίνει το απαραίτητο σθένος να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Μνήμες ξυπνούν από το παρελθόν και μια θύελλα συναισθημάτων έρχεται στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Την ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο, να διασκεδάσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες κινητοποιεί η Σελήνη με τον Άρη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Σημαντική στιγμή για τα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο και χρειάζεται να κάνετε δράσεις και ενέργειες στοχεύοντας σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ένα ταξίδι μεγάλο και μακριά από όλα θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα δεν είναι από τις πολύ εύκολες ημέρες και χρειάζεται σύνεση στο πρόγραμμα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και κυρίως ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών, δεν φαίνεται σήμερα να το βιώνετε ανάλογα για κάποιον λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Σελήνη με τον Άρη σήμερα σας ξεσηκώνουν και σας ωθούν να κάνετε πράγματα με κέντρο την απόλαυση, την δημιουργία, την έξαψη αλλά και την υπερβολή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι καλή να κάνετε σκέψεις και δράσεις σε ότι αφορά το σπίτι σας και γενικότερα τον ιδιωτικό σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι έντονη ή οι μετακινήσεις θα είναι αισθητές σήμερα. Καλή ημέρα να κάνετε δράσεις προς μια κατεύθυνση που υπόσχεται προσωπική ελευθερία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Άρη σήμερα αναμοχλεύει πολλές προσωπικές σας υποθέσεις και είναι σημαντικό να δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.