Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται πιο εύκολα από τα άλλα

The Jennettes
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που ερωτεύονται πιο εύκολα:

Ιχθύες

Το ψάρι του ζωδιακού κύκλου καταλαβαίνει πως υπάρχουν κι άλλα ψάρια που κολυμπούν στη θάλασσα, αλλά εκείνο θέλει να πιάσει το ένα! Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, που κυβερνά την φαντασία. Είναι πολύ πιθανό να έχετε φάκελο με νυφικά και δαχτυλίδια αρραβώνων στον υπολογιστή σας (ας είμαστε ειλικρινείς). Αν το να ερωτεύεστε πολύ εύκολα έχει γίνει πρόβλημα, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε ρεαλιστικά πριν κάνετε σημαντικές κινήσεις. Σκεφτείτε καλά -τα συναισθήματά σας, τον άνθρωπο, όχι πώς θα μοιάζει ο γάμος σας -πριν βουτήξετε στη θάλασσα των συναισθημάτων.

Δίδυμος

Ως κοινωνικό ζώδιο, γνωρίζετε πολύ κόσμο. Και μία από τις ειδικότητες του Διδύμου είναι το φλερτ. Αν το άτομο που έχει απέναντι μπορεί να ανταποδώσει την αναζωογονητική συνομιλία, τότε ο Δίδυμος είναι ήδη εντυπωσιασμένος. Ενώ είναι δύσκολο να διατηρήσει το ενδιαφέρον του -αν ένας Δίδυμος βαρεθεί, θα ψάξει για κάτι άλλο να τον διασκεδάσει- δεν είναι ακατόρθωτο. Ενώ μπορεί να είναι ευχαριστημένος με κάτι προσωρινό, ο Δίδυμος στην πραγματικότητα ψάχνει για μία αδελφή ψυχή. Οπότε, αν μιλάτε τη γλώσσα τους θα σας ερωτευθούν πριν το καταλάβετε.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα μπορούσε εύκολα να πάει από ένα απλό "γειά" στο να μείνει με αυτό το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Ο Καρκίνος, χάρη στην άνεση και με ευαισθησία στο maximum, ψάχνει για αιώνια αγάπη. Αν το συναίσθημα είναι σωστό, αν δηλαδή υπάρχει συναισθηματικό περιεχόμενο, οι σπίθες θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε φλογερή αγάπη -και γρήγορα. Δεν υπάρχουν ασήμαντα ρομάντζα για τον Καρκίνο, μόνο σοβαρές προτάσεις.