ΖΩΔΙΑ

10/8: Ουρανός Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Αυγούστου 2020

10/8: Ουρανός Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Το μότο της ανάδρομη πορεία του Ουρανού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 είναι “περίμενε το απροσδόκητο”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Παρόλο που τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να φαίνονται πως έρχονται από το πουθενά με την ανάδρομη πορεία του Ουρανού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, η αλήθεια είναι πως είναι η δική σας εσωτερική ανάγκη να συμβούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Επειδή η Ουρανός ανάδρομος θα δράσει ανεξάρτητα με ή χωρίς την άδεια μας, είναι σημαντικό στην ανάδρομη του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου να είμαστε ειλικρινείς σε σχέση με τις προσωπικές μας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Κάποιες στιγμές στην ζωή σας θα αισθανθήκατε την ανάγκη για ένα εντελώς νέο σενάριο, κυρίως την στιγμή που νιώσατε ασφυκτικά και δύσκολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Με τον Ουρανό ανάδρομο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να έρχονται χωρίς πάντα να τα περιμένουμε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η ανάγκη να σμιλεύσετε μια πιο ιδανική ζωή στα μέτρα σας, θα είναι το κύριο συστατικό του Ουρανού ανάδρομου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Με τον Ουρανό ανάδρομο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, είστε διατεθειμένη/ος να αφήσετε πίσω οτιδήποτε από τις παρούσες συνθήκες δεν “κουμπώνει” στο σενάριο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ένα έντονο κάλεσμα για προσωπική ελευθερία θα έχετε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 με τον Ουρανό ανάδρομο και μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για βαθύτερες αλλαγές στους τομείς που αυτή την στιγμή για κάποιον λόγο έχουν βαλτώσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Αν κάτι μέσα σας έχει ανάγκη από ένα εντελώς νέο σενάριο από αυτό που βιώνετε στην παρούσα φάση της ζωής σας, ο Ουρανός ανάδρομος από τώρα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, δίνει την ευκαιρία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα αν προσωπικά νιώθετε απαραίτητες ή μη κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, ο πλανήτης Ουρανός πιθανά να έχει άλλα σχέδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 και η αίσθηση της επείγουσας αλλαγής θα είναι αισθητή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Με την παρορμητική ορμή του Ουρανού ανάδρομου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 μπορεί να αισθανθείτε πως βγαίνετε έξω από τα νερά σας, μιας και η φύση σας είναι περισσότερο μεταβλητή απέναντι στις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.