ΖΩΔΙΑ

12/8: Σημαντικοί στόχοι μπαίνουν για σήμερα- Ευνοϊκή ημέρα για οριοθέτηση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Αυγούστου 2020

12/8: Σημαντικοί στόχοι μπαίνουν για σήμερα- Ευνοϊκή ημέρα για οριοθέτηση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα σας βοηθά σε πολλούς τομείς αλλά κυρίως σας δίνει πρακτικές λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν αυτό την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Το θάρρος να αγκαλιάσετε οτιδήποτε είναι αληθινό στην ζωή σας αυτή την στιγμή και να το φροντίσετε ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει είναι το κύριο συστατικό της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες έχουν κύριο σκοπό την ηρεμία σας και την γαλήνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα και η σημερινή ημέρα φέρνει καλές ειδήσεις στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό για εσάς είναι να κρατήσετε την εικόνα σας στο επίπεδο που της αρμόζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η δημιουργία βάσεων ώστε να νιώσετε ασφάλεια και να μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι που έχετε επενδύσει το τελευταίο διάστημα θα σας απασχολήσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Υπάρχει σήμερα η απαραίτητη ενέργεια και δυναμική να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται πάρα πολύ σημαντική και προς όφελος σας αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και κυρίως την αντοχή και την υπομονή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή και σας ταλαιπωρεί με κάποιον τρόπο σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και το ψάχνετε καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Προσωπικές ανάγκες είναι έντονα κινητοποιημένες αυτή την στιγμή και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να βρείτε λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η επικοινωνία σας βοηθά να έρθετε κοντά με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στο έργο σας και πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.