ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που λατρεύουν το κουτσομπολιό


The Jennettes

15 Αυγούστου 2020

Τα 2 ζώδια που λατρεύουν το κουτσομπολιό

Όλοι ξέρουμε ότι το κουτσομπολιό είναι κακό. Πώς γίνεται όμως κάτι τόσο κακό να έχει τόση πλάκα; Λίγα πράγματα ανταγωνίζονται την ευχαρίστηση του κουτσομπολιού με φίλου. Με το που ακούμε τις λεπτομέρειες ενός ζουμερού κουτσομπολιού, θέλουμε αμέσως να τις μοιραστούμε.

Μερικοί όμως από εμάς έχουν αυτήν την κακή συνήθεια περισσότερο από άλλους, και αυτά τα τρία ζώδια την έχουν περισσότερο από όλους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι τα πιο ύπουλα ζώδια. Ξέρουν πώς να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να σας πείσουν να δώσετε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είχατε υποσχεθεί να μην μοιραστείτε με κανένα. Ως επακόλουθο, οι Δίδυμοι έχουν μια τεράστια βιβλιοθήκη με πικάντικα κουτσομπολιά, τα οποία θα μοιραστούν μαζί σας, αν σας θεωρήσουν άξιους για αυτό. Δεν πρόκειται όμως να "χαρίσουν" στο ευρύ κοινό το μυστικό σας. Οι γνώσεις τους είναι για λίγους.

Ζυγός

Δε θα περιμένατε ποτέ τους γλυκούς και αθώους Ζυγούς να ενθουσιάζονται με το κουτσομπολιό. Αυτή ακριβώς είναι η δύναμή τους. Κάνουν φίλους τους πάντες, από κάθε πλευρά του ζητήματος, και τους ακούνε όλους. Έτσι ελέγχουν τα πάντα και έχουν πάντα την πιο ακριβή εκδοχή της ιστορίας. Έπομένως, ένας Ζυγός δε θα ξέρει μόνο το τελευταίο κουτσομπολιό, αλλά και το ποιος έχει δίκιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.